close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Arts in Hebreeuws 2020

Na het behalen van een undergraduate-programma in de vrije kunsten, krijgt de wetenschap, of beide, een Bachelor of Arts. Het diploma kan drie of vier jaar duren, afhankelijk van de academische instelling, het land waarin de student studeert en alle specialisaties die aan het programma zijn verbonden. Wat is een BA in het Hebreeuws? Dit soort opleiding is bedoeld om studenten een sterke basis te… Meer informatie

Na het behalen van een undergraduate-programma in de vrije kunsten, krijgt de wetenschap, of beide, een Bachelor of Arts. Het diploma kan drie of vier jaar duren, afhankelijk van de academische instelling, het land waarin de student studeert en alle specialisaties die aan het programma zijn verbonden.

Wat is een BA in het Hebreeuws? Dit soort opleiding is bedoeld om studenten een sterke basis te geven in het Israëlisch Hebreeuws; bekendheid met de soorten moderne Hebreeuwse literatuur; en algemene kennis van de historische, culturele en politieke achtergrond van Israël. Studenten kunnen zich bekwamen in taalvaardigheden en een groter gevoel van intercultureel begrip en bewustzijn krijgen. Een jaar van studeren in het buitenland in Jeruzalem kan studenten ook een meeslepende ervaring met de Israëlische samenleving bieden.

Tijdens het studeren voor een BA in het Hebreeuws, kunnen studenten vele vaardigheden behalen die gedurende het hele leven heilzaam zijn, zoals aandacht voor detail, het vermogen om onderzoek te doen en informatie te verzamelen uit een verscheidenheid aan geloofwaardige bronnen, en uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie. Deze kwaliteiten zijn belangrijk voor een loopbaan in zowel de zakelijke als de publieke sector.

De kosten voor het behalen van een BA in het Hebreeuws verschillen per instelling en de tijd die het kost om de cursussen af ​​te ronden. Het is belangrijk voor studenten om een ​​school te vinden die past binnen hun carrière doelen en budget.

Verschillende opwindende carrièremogelijkheden staan ​​open voor diegenen met een BA in het Hebreeuws, waaronder mediakennis, onderwijs, diplomatieke dienst en functies in de toerismesector. Studenten kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om vertalers of tolken te worden, taalonderzoekers, reisschrijvers of culturele adviseurs. Het is ook gebruikelijk dat studenten na hun afstuderen een baan vinden in Israël en vrijwilligerswerk doen met betrekking tot deze major.

Online-gebaseerde cursussen zijn ideaal voor internationale studenten of voor diegenen die een flexibeler rooster wensen. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
SOAS University of London
London, Verenigd Koninkrijk

Bij SOAS de studie van het Hebreeuws worden gecombineerd met een ongeëvenaard scala aan disciplines en talen. Gecombineerde honours-graden in het Hebreeuws zijn bedoeld om stu ... +

Bij SOAS de studie van het Hebreeuws worden gecombineerd met een ongeëvenaard scala aan disciplines en talen. Gecombineerde honours-graden in het Hebreeuws zijn bedoeld om studenten een solide basis in het Israëlisch Hebreeuws te geven en vertrouwd te maken met de belangrijkste soorten moderne Hebreeuwse literatuur in combinatie met een tweede onderwerp. Intensieve studie van moderne Hebreeuwse taal en literatuur is een verplicht kenmerk van gecombineerde honours graden in het Hebreeuws. -
BA
Voltijds
4 jaren
Engels
28 sep 2020
30 jun 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op