$close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Hispanistiek 2022

Een BA is een academische graad die je kunt kiezen om na de middelbare school of middelbare school na te streven. Afronding duurt meestal drie tot vijf jaar, afhankelijk van het onderwerp, de school en het aantal lessen dat je elk semester volgt. Een Bachelor of Arts-programma omvat meestal algemene klassen, samen met cursussen in een specifieke geesteswetenschappen of kunst onderwerp. Wat is ee… Meer informatie

Een BA is een academische graad die je kunt kiezen om na de middelbare school of middelbare school na te streven. Afronding duurt meestal drie tot vijf jaar, afhankelijk van het onderwerp, de school en het aantal lessen dat je elk semester volgt. Een Bachelor of Arts-programma omvat meestal algemene klassen, samen met cursussen in een specifieke geesteswetenschappen of kunst onderwerp.

Wat is een BA in Hispanic Studies? In plaats van alleen maar Spaans te leren, kunt u meer te weten komen over de geschiedenis en cultuur van de plaatsen die deze taal hebben gevormd. Spaans wordt in verschillende landen gesproken, dus je kunt ervoor kiezen je te richten op een land, zoals Spanje, of een breder begrip krijgen van wat deze landen vergelijkbaar en verschillend maakt. Sommige cursussen kijken naar kunst en politieke geschiedenis terwijl anderen naar populaire cultuur kijken in de vorige eeuw.

Het bestuderen van deze graad kan je helpen tweetalig te zijn, meer georganiseerd en meer bewust van culturele grenzen. Meer dan één taal kennen en kennis hebben van culturele grenzen is nuttig in internationale sociale omgevingen. Georganiseerd zijn is een geweldige manier om tijd te besparen tijdens je dagelijkse activiteiten.

Er kunnen beurzen en andere academische prijzen beschikbaar zijn om te helpen met de kosten van het behalen van een bachelordiploma. Sommige van deze kosten omvatten boeken, registratie, cursuskosten, vervoer en voedsel, die allemaal zullen variëren afhankelijk van de locatie en school die u kiest.

Het gebruik van alleen de taalcomponent van deze graad kan betekenen dat u ergens een baan krijgt, wetende dat Spaans en Engels nuttig zijn, zoals handelsposities, juridische zaken en handelsovereenkomsten. U kunt ook zoeken naar werk in de geneeskunde, toerisme en hulp aan immigranten. Andere functietitels die deze graad gebruiken zijn onder andere vertaler, onderzoeksanalist, museumconservator, uitgever van specialisten en tweetalig opvoeder. Er zijn ook graduate-level opleidingen die u kunt zoeken na het voltooien van deze graad.

Je kunt de Spaanse cultuur en geschiedenis bijna overal ter wereld bestuderen. Bepaal van tevoren of u een school in de buurt of ver weg wilt, en gebruik die informatie dan om uw zoekopdracht te verfijnen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University of Stirling
Stirling, Verenigd Koninkrijk

Deze cursus biedt Spaans voor iedereen - van complete beginners tot gevorderde sprekers - en geeft je de mogelijkheid om de taal te lezen, te schrijven en te spreken tot een g ... +

Deze cursus biedt Spaans voor iedereen - van complete beginners tot gevorderde sprekers - en geeft je de mogelijkheid om de taal te lezen, te schrijven en te spreken tot een geavanceerd niveau dat geschikt is voor de eisen van de hedendaagse arbeidsmarkt. -
BA
Voltijds
36 - 48 maanden
Engels
Campus