36 BA Opleidingen in Hongkong for 2024

BA Opleidingen in Hongkong for 2024Filter
    • Fayette, Verenigde Staten
    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Software Engineering (SE) houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van softwaresystemen die zich betrouwbaar en efficiënt gedragen, betaalbaar zijn om te ontwikkelen en te onderhouden, en voldoen aan alle eisen die klanten voor hen hebben gesteld.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    PolyU klimt naar 75th in de QS World University Ranking 2021 en 45th in Linguistics in QS World University Ranking by Subject 2020. Dit BA-programma is bedoeld om studenten te voeden tot competente Engelstalige professionals en verantwoordelijke wereldburgers in de 21e eeuw. Pas afgestudeerden vinden werk in de media en journalistiek, detailhandel, human resources, public relations, marketing en reclame, uitgeverijen, onderwijs en het ambtenarenapparaat, waar een hoog niveau van competentie in het Engels en professionele communicatie vereist is.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma biedt een gemeenschappelijk eerste jaar voor studenten die een glimp opvangen van de Chinese taal en literatuur; Engelse taal- en letterkunde, geesteswetenschappen; Creatief en professioneel schrijven; Religie, filosofie en ethiek; en vertalen als academisch vak, zodat ze na afloop van het eerste jaar hun major kunnen kiezen.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Vertaling - het gaat over talen, over culturen en over hoe je de kloof tussen hen kunt overbruggen. Het gaat over het verkennen en uitleggen van ideeën, over het vinden van de juiste woorden op het juiste moment en over het aanwezig zijn wanneer een zakelijke deal aan de lijn is en jij de enige bent die beide partijen kan vertellen wat ze tegen elkaar zeggen.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het geesteswetenschappenprogramma van HKBU, opgericht in 1990, is uniek en het is het eerste bachelorprogramma in Hong Kong dat zich toelegt op het bieden van een brede opleiding voor vrije kunsten. Naast het trainen van studenten om kritisch te denken, logisch te schrijven en zelfverzekerd te spreken, voedt het Humanities Program ook het vermogen van studenten om problemen op te lossen, om met de mensheid te sympathiseren en het leven te waarderen, kwaliteiten die inderdaad essentieel zijn voor een succesvolle carrière en een volledige betekenisvolle leven.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is bedoeld om een nieuwe generatie professionals te koesteren voor de zich snel ontwikkelende hotelsector in Hong Kong en in de regio. Om studenten uit te rusten met sterke theorie en praktische kennis en vaardigheden op het gebied van hotelbeheer, zal een breed scala aan hotelonderwerpen, waaronder voedsel- en drankbeheer, frontoffice- en huishoudbeheer, hotelinkomstenbeheer en personeelsontwikkeling en -training worden behandeld in de programma.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De snelle ontwikkeling van de sport- en recreatie-industrie in Hong Kong heeft geleid tot een sterke vraag naar gerelateerde professionals. Dit programma is bedoeld om studenten een rigoureus en intellectueel studieprogramma te bieden die hun carrière willen voortzetten of verder willen ontwikkelen op het verwante gebied van sportcoaching, sporttherapie of recreatiebeheer. Door middel van kwalitatief hoogstaand onderwijs en opleiding die de nadruk leggen op zowel theoretische als praktische kennis, evenals professionele vaardigheden, en werkervaring van Work-Integrated Learning, zullen afgestudeerden professioneel en/of klinisch competent zijn in hun vakgebied. Studenten specialiseren zich in een van de drie specialisaties: (1) sportcoaching, (2) sporttherapie en (3) recreatiemanagement, om hun professionele competentie te ontwikkelen.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma biedt een uniek programma dat is afgestemd op de ontwikkeling van public relations-specialisten met een solide basis in public relations, marketing, management en internationaal evenementenbeheer.

    • Hong Kong, Hongkong

    Op de campus

    Engels

    • Lung Fu Shan Country Park, Hongkong

    Op de campus

    Engels

    Genderstudies is een interdisciplinaire discipline die de kunsten en de geesteswetenschappen overbrugt met de sociale wetenschappen en de natuurwetenschappen om de menselijke ervaring te verklaren. Als onderwerp omvat gender genderverhoudingen en identiteiten, vrouwen en seksualiteiten.

    • Lung Fu Shan Morning Trail, Hongkong

    Op de campus

    Engels

    De vierjarige Bachelor of Arts in Conservation Degree [de BA (Conservation)] werd gelanceerd in 2012 om tegemoet te komen aan de groeiende professionele behoefte van afgestudeerden om inzicht te krijgen in erfgoedbehoud. Het programma biedt studenten de competentie om een loopbaan op tal van gerelateerde gebieden na te streven en een solide basis voor het voortzetten van hun studie in gespecialiseerde postdoctorale programma's in conservatie en complementaire academische disciplines.

    • Wan Chai, Hongkong

    Op de campus

    Engels

    Dit is een voltijdse opleiding van vier jaar. Volgens hun grote studie krijgen afstudeerders BFA in Chinese Opera (Cantonese Opera Performance) of BFA in Chinese Opera (Cantonese Opera Music).

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma heeft tot doel studenten gediversifieerde leerervaringen te bieden om hun carrière te ontwikkelen Pathways door hun studie in taalcontexten te verdiepen en te verbreden. Na afronding van dit programma moeten studenten in staat zijn om de taal van hun major onder de knie te krijgen met analytisch vermogen / digitale competentie om te leren van verschillende sociale en mondiale contexten. Door de zorgvuldig georganiseerde cursussen en een organisch curriculum, verwerven studenten een solide basis in de Engelse major om toekomstige uitdagingen in de digitale wereld aan te gaan.

    • Central, Hongkong

    Deeltijd

    9 maanden

    Blended

    Engels

    Dit Bachelor's Degree (Honours) in Business & Marketing-programma is voor mensen die een Higher National Diploma (HND) (of vergelijkbaar) willen aanvullen tot een volledig bachelordiploma. Je bestudeert gespecialiseerde modules die betrekking hebben op marketingstrategie, e-marketingstrategie, consumentenpsychologie en strategisch geïntegreerde marketingcommunicatie.

    • Hung Hom, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Arts (Honours) in sociaal beleid en sociaal ondernemerschap heeft twee hoofddoelen. Ten eerste om studenten op te leiden tot effectieve, efficiënte en zorgzame beoefenaars van sociaal beleid die verantwoordelijk zijn voor het analyseren, formuleren en implementeren van sociaal beleid om het sociale welzijn te vergroten. Ten tweede voedt het programma studenten die toegewijd zijn om competente, innovatieve en ethische sociale ondernemers te worden die in staat zijn om sociale problemen om te zetten in kansen. Van studenten wordt ook verwacht dat ze informatievaardigheden, kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen en sociale kernwaarden hooghouden. Het programma stelt studenten ook in staat om de kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor een leven lang leren. studenten wordt verwacht dat ze kennis en vaardigheden demonstreren op het gebied van sociale beleidsanalyse en de exploitatie van sociale ondernemingen. Er wordt ook van hen verwacht dat ze sociale empathie, morele gevoeligheid, kritische capaciteiten en aanhoudende interesse ontwikkelen in het begrijpen van de belangrijkste problemen en uitdagingen waarmee sociaal beleidsbeoefenaars en sociale ondernemers worden geconfronteerd.