39 BA Opleidingen in Ierland for 2024

BA Opleidingen in Ierland for 2024Filter
    • Dublin, Ierland

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Een honours bedrijfsdiploma, ontworpen om de gespecialiseerde kennis en het begrip van leerlingen op belangrijke gebieden van bedrijfsmanagement in de internationale context te ontwikkelen.

    • Dublin, Ierland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit innovatieve en opwindende driejarige programma is ontworpen om je uit te rusten met de vaardigheden die je nodig hebt om een carrière in de game-ontwikkelingsindustrie na te streven. Je behandelt programmeren, verhalen schrijven, 2D- en 3D-animatie; UI-ontwerp en nog veel meer. Gebruik industriestandaard hardware en software en kom tevoorschijn met een portfolio aan werk dat u aan toekomstige werkgevers kunt laten zien.

    • Dublin, Ierland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    GCAS College Dublin recruteert de beste geesten van de volgende generatie. We zijn verheugd om de eerste klas van ons BA-programma in interdisciplinaire studies te vormen. Wij streven ernaar onze studenten te voeden en te ondersteunen met de hoogste kwaliteit onderwijsmiddelen die beschikbaar zijn. We verwachten dat dit programma de komende maanden wordt geaccrediteerd.

    • Limerick, Ierland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Dublin, Ierland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Als je een muzikant bent die een kwalificatie op universitair niveau wil behalen, maar ook je creatieve en commerciële potentieel wil benutten, dan is BA (Hons) Commercial Modern Music de juiste keuze om je te helpen van je passie voor muziek een carrière te maken. Dit vierjarige programma heeft tot doel uw prestatievaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd uw carrièredoelen te bevorderen, met behulp van een deadlinegestuurde projectmanagementaanpak.

    • Dublin, Ierland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma probeert deelnemers te inspireren met een visie op de mogelijkheden die openstaan voor een bedrijfsorganisatie door een geïnformeerd begrip en effectieve implementatie van de principes van up-to-date geïntegreerde marketingconcepten en -strategieën, en de rol van nieuwe technologieën en innovatief denken bij het bereiken van deze.

    • Dublin, Ierland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BA (Hons) in Accounting en Financiën bereidt studenten voor op een carrière in Accounting en Financiën. Het programma biedt een uitgebreide opleiding in de kwantitatieve en analytische vaardigheden die vereist zijn in het bedrijf en in een reeks boekhoudpraktijken. De rol van de accountant wordt geplaatst binnen de bredere zakelijke context die wordt aangeboden door middel van een reeks bedrijfsrelevante keuzevakken. Zowel boekhouding als financiën zijn kerncomponenten om het succes van elke zakelijke entiteit te garanderen. Onze opleiding biedt elke student een diepgaande kennis op het gebied van boekhouding en financiën, evenals praktische vaardigheden, die beide essentieel zijn in de snel veranderende en zeer competitieve zakenwereld.

    • Dublin, Ierland

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit accountancy en finance mate gaat over veel meer dan alleen de nummers. Het zal u de technische vaardigheden die je nodig hebt, maar ook de mogelijkheid geven om kritisch en creatief te denken om te begrijpen hoe een organisatie kan slagen. Het beschikt over een mix van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële onderwerpen samen met de algemene zakelijke onderwerpen. In het eerste jaar krijg je een brede waaier van accountancy studiefinanciering, ...

    • Cork, Ierland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Antropologie is de wetenschappelijke studie van de mensheid in de culturen van de wereld, zowel in het verleden als in het heden. Dit opwindende veld probeert te begrijpen wat het betekent om mens te zijn. Antropologen onderzoeken de biologische en culturele aspecten van de mensheid en gebruiken interculturele vergelijkingen om de variabiliteit van het menselijk bestaan over de hele wereld te begrijpen. Deze inzichten kunnen urgente vraagstukken van onze tijd aanpakken, zoals de impact van globalisering, duurzaamheid en het milieu, sociale en etnische diversiteit en het streven naar sociale rechtvaardigheid.

    • Dublin Southside, Ierland

    Op de campus

    Engels

    Met dit programma kunnen afgestudeerden van het Diploma in Computer Studies van de Whitaker School of een gelijkwaardige kwalificatie binnen twee jaar een graad in IT-beheer behalen. Studenten combineren de studie economie en strategisch en financieel management met vakken die specifiek zijn voor IT-beheer.

    • Dublin, Ierland

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Arts in Business Studies is een driejarig (180 studiepunten) Honours Degree-programma, een niveau 8 van het nationale kwalificatiekader. Het programma heeft twee hoofdstromen: bedrijfsbeheer en boekhouding, waardoor studenten kunnen kiezen (in het laatste jaar van de toekenning).

    • Athlone, Ierland

    Op de campus

    Engels

    De belangrijkste doelstellingen van deze 4-jarige, parttime, Level 8 Bachelor of Arts (Hons) in holistische counseling en psychotherapie is om volwassen studenten de mogelijkheid te bieden om hun interesse in het gebied van holistische counseling en psychotherapie te verkennen en te ontwikkelen. , daardoor bekwame, medelevende, ethische, professionele beoefenaars worden.

    • Online Ireland

    Op de campus

    Engels

    De BA-programma's zullen je toerusten voor het christelijk leven en de bediening die je uitdagen om na te denken over je attitudes, je analytisch denken en reflectievaardigheden te ontwikkelen, zodat je dieper met de Bijbel kunt omgaan.

    • Dún Laoghaire, Ierland

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    De BA in psychologie biedt een brede inleiding op het gebied van psychologie en haar belangrijkste subdisciplines. Meer dan 3 jaar (of 4-jarige parttime) lerenden houden zich bezig met de kerngebieden van de psychologie, waaronder ontwikkelings-, sociale en cognitieve psychologie, abnormale psychologie en psychotherapie en neuropsychologie.

    • County Dublin, Ierland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Afgestudeerden van het BA in Hospitality Management-programma kunnen een waaier van carrièremogelijkheden verwachten binnen de managementstructuren in de horecasector en de bredere dienstensector.