BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts (BA's) in Industrieel Ontwerpen in Turkije

Studenten die willen hun onderwijs te bevorderen en voor te bereiden op een carrière zal vaak streven naar een Bachelor of Arts (BA). Programma's kunnen worden gevonden op scholen over de hele wereld en worden meestal verdiend in ongeveer vier jaar.

Industriële vormgeving benadrukt met behulp van kunst, creativiteit en technische vaardigheden om de producten van de toekomst te bouwen. Industrieel ontwerpers zijn verantwoordelijk voor het creëren van allerlei voorwerpen elke dag gebruikt, van auto's tot meubels tot wasmachines.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale land, ligt meestal op Anatolië in West-Azië en Oost-Thracië in Zuidoost-Europa. Veel Turkse universiteiten (zowel publieke als private) nemen deel aan pan-Europese uitwisselingsprogramma's voor studenten (Socrates, Erasmus, en dergelijke). Sommige hebben ook overeenkomsten met niet-Europese universiteiten, ook.

BA Programma in Industrieel Ontwerpen in Turkije

1 Resultaten in Industrieel Ontwerpen, Turkije Filter

BA Industrieel ontwerp

Yasar University
BA
27 sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Turks
Campus

De afdeling Industrieel Ontwerpen leidt studenten op om originele ontwerpen te maken die zowel authentiek als onderscheidend zijn in hun gespecialiseerde interessegebieden. St ...

Lees meer