BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts (BA's) in Industrieel Ontwerpen 2020

Een Bachelor of Arts (BA) is een populaire mate pad dat veel studenten streven om zich voor te bereiden op een carrière in hun vakgebied. Studenten kunnen hun diploma te verdienen bij een openbare universiteit, een eigen universiteit, of zelfs online, afhankelijk van het onderwerp. Opleidingen vaak drie tot vijf jaar te voltooien.

Wat is een BA in Industrial Design? Dit programma is bedoeld om studenten op te leiden tot onderscheidende en authentieke ontwerpen te maken. Ze worden aangemoedigd om creativiteit te integreren in wat ze ontwerpen en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om de werkplek te verbeteren. De meeste programma's bieden een basis onderwijs en laat de studenten om hun specifieke interesse gebied te kiezen en lessen nemen om te helpen krijgen ze klaar voor een carrière.

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het behalen van een diploma in industrieel design. Studenten leren hoe je analytische en denken vaardigheden die gunstig zijn in zowel hun professionele en hun persoonlijk leven te ontwikkelen.Veel programma's zullen de studenten voor te bereiden om te werken met leden van marketing, design, en engineering teams om bij te dragen aan het volledige ontwerpproces.

De kosten naar school voor industrieel ontwerp zal variëren nogal een beetje van de ene instelling naar de andere. Zodra u uw zoekopdracht hebt versmald, contact opnemen met de scholen om uit te vinden wat collegegeld en vergoedingen nodig zal zijn.

Personen die afstuderen met een bachelor in de industriële design kan het personeelsbestand in te voeren in een aantal capaciteiten. Met hun vaardigheden in 3-D programmering, marker tekening, schetsen, en modelbouw, afgestudeerden in staat zijn om te werken met veel verschillende bedrijven om goederen zoals meubels, elektrische en elektronische apparatuur, keuken reeksen, verlichting eenheden, en transport voertuigen te ontwerpen. Gedurende hun carrière ze de kans om te werken met antropologen, sociologen, en ingenieurs kunnen hebben.

Start op zoek naar een industrieel design programma meteen.Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

1 Resultaten in Industrieel Ontwerpen Filter

BA Industrieel ontwerp

Yasar University
BA
27 sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Turks
Campus

De afdeling Industrieel Ontwerpen leidt studenten op om originele ontwerpen te maken die zowel authentiek als onderscheidend zijn in hun gespecialiseerde interessegebieden. St ...

Lees meer