BACHELORSTUDIES

3 Undergraduate Studies (BA) in Informatiemanagement 2020/2021

Een Bachelor of Arts (BA) is een goede keuze voor mensen die op zoek om hun carrière keuzes uit te breiden. Of net uit de middelbare school of verlangend binnen uw huidige bedrijf te bewegen op de ladder, kan een bachelor's degree u helpen om zelfs het speelveld of misschien plaats je boven de concurrentie.

Wat is een BA in Information Management? Het is een programma dat mensen in het begrijpen en het ontwikkelen van succesvolle informatie-oplossingen helpt. Studenten leren de juiste persoonlijke, organisatorische en strategische informatie management principes. Er is ook een sterke focus op communicatie in de verschillende technologische formats. Na voltooiing van deze opleiding, afgestudeerden zijn in staat om goed te maken, in dienst nemen en begeleiden effectieve informatie-systemen in verschillende zakelijke instellingen.

Studenten krijgen een brede waaier van competenties, die hen helpt bij het bereiken van een verscheidenheid van verschillende taken. Dit maakt ze veelzijdige en veelzijdige werknemers, hetgeen wenselijk is voor veel werkgevers.Het verdienen van een graad verhoogt ook potentiële inkomsten en werkgelegenheid.

Er is niet een set kosten voor het verkrijgen van een BA in Information Management. Er zijn een paar verschillende factoren die bijdragen aan de kosten, zoals de locatie van de instelling, de gemiddelde kosten van deelname en of je studeren in persoon of online. Deze en andere factoren kunnen veroorzaken dat de prijs verhogen of verlagen wanneer alle samengenomen.

Met het uitgebreide gebruik van technologie in het hedendaagse bedrijfsleven, de carrière vooruitzichten zijn bijna onbegrensd. Een gemeenschappelijke carrièrepad voor afgestudeerden is het programmeren van computers. Particulieren kunnen ervoor kiezen om de openbare of particuliere sector te sluiten, en kunnen specialiseren in een bepaald één of dienst alle industrieën. Voor degenen met een sterke verkoop vaardigheden, zou de computer marketing een goede carrière veld, terwijl die met een talent voor het onderwijs zou kunnen overwegen om een ​​IT-trainer.Er is zo'n sterke behoefte aan technologie die mensen gemakkelijk kunnen vinden van een manier om een ​​aantal van hun krachten nemen in een positie.

Als je technologisch onderlegde en hebben een passie voor innovatie, kan een BA in Information Management geschikt voor u. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

3 Resultaten in Informatiemanagement Filter

Bachelor in Accounting en Management Informatica

Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration
BA
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Frans
Campus

De Franse sector is gecreëerd in overeenstemming met het multiculturele programma van de Babeş-Bolyai University en voldoet aan de verwachtingen van de Roemeense samenleving, ...

Lees meer

BA in managementinformatiesystemen

Ozyegin University
BA
<
4 jaren
Engels
Campus

Het undergraduate Management Information Systems-programma is gericht op het cultiveren van eersteklas afgestudeerden die in staat zijn om te voldoen aan de behoeften van bedr ...

Lees meer

Bachelor in boekhoud- en managementinformatiesystemen

Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration
BA
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Het programma heeft tot doel specialisten met een hogere opleiding voor te bereiden op het gebied van boekhoud- en managementinformatiesystemen, waarbij zowel het curriculum a ...

Lees meer