Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BA Programma in Inheemse studies 2019/2020

Een BA (Bachelor of Arts) is een populaire undergraduate degree dat het onderwijs nodig zijn voor vele soorten carrière biedt. Een BA bereidt studenten ook voor gevorderde paden van onderzoek, zoals een master of doctoraat.

Inheemse studies kunnen verwijzen naar de analyse van inheemse volkeren uit verschillende regio's over de hele wereld. Klassen kunnen studies omvatten van de factoren zoals de geschiedenis, cultuur, overtuigingen en invloeden van buitenaf die deze gemeenschappen hebben gevormd.

Bachelor of Arts (BA) in Inheemse studies

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Inheemse studies

Northern Arizona University

Dit diploma Toegepaste inheemse Studies onderzoekt kwesties van belang zijn voor de inheemse bevolking, zowel in Amerika en over de hele wereld. Het curriculum gronden st ... [+]

Dit diploma Toegepaste inheemse Studies onderzoekt kwesties van belang zijn voor de inheemse bevolking, zowel in Amerika en over de hele wereld. Het curriculum gronden studenten in de tribale geschiedenis en cultuur, overheidsbeleid, duurzame economische ontwikkeling, inheems ondernemerschap, en hedendaagse voorwaarden voor eigen land en reserveringen.

De afdeling Toegepaste Indigenous Studies biedt ook vier minderjarigen tot studenten begrijpen van inheemse kwesties uit te breiden: Applied Indigenous Studies, Native American Studies, inheemse Gezondheidsstudies en Tribal Public Administration.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in de toegepaste Indigenous Studies?

De opleiding Toegepaste Indigenous Studies benadrukt hedendaagse tribal management vaardigheden en respect voor de inheemse culturen. Studenten zullen de kennis en instrumenten krijgen om bij te dragen aan de duurzaamheid van de inheemse gemeenschappen in de 21e eeuw. Met behulp van een curriculum aan communautaire aanpak, zullen de studenten voor te bereiden om van te leren tot actie, het toepassen van inheemse manieren van weten ten behoeve van inheemse gemeenschappen binnen de Verenigde Staten en in het buitenland.... [-]

Verenigde Staten Flagstaff
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands