Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 BA's in Interculturele studies 2019/2020

Niet-gegradueerde studenten hopen vaak een Bachelor of Arts te behalen. Deze graad in kunst en geesteswetenschappen kan drie tot vier jaar duren om te eindigen. Curriculum en full-time status kunnen dicteren hoe lang het duurt voordat een student de graad te voltooien.

Wat is een BA in interculturele studies? Studenten die voor dit diploma kiezen, leren vaak verschillende culturele verschijnselen te analyseren. Ze kunnen kennis opdoen over verschillende culturen en beter in staat zijn om ze te begrijpen in een brede context, inclusief een historische. Veel studieplannen bieden een typische benadering van leren. Cursusleiders kunnen lezingen en schriftelijke examens over culturele, sociale en historische onderwerpen gebruiken om hun studenten les te geven. Traditioneel ontworpen om diegenen te helpen die internationaal willen communiceren, deze graad is een kans om meer te weten te komen over de interacties van samenlevingen overal ter wereld.

De afgestudeerden van dit programma hebben vaak een hoge analytische vaardigheden. Ze zijn ook vaak goed in interpersoonlijke communicatie en werken internationaal goed. Voor werkgevers in binnen- en buitenland zijn dit over het algemeen zeer gewenste vaardigheden.

Studenten maken zich vaak zorgen over de kosten van het behalen van hun BA. De waarheid is dat elke school een andere prijs kan hebben. Het is belangrijk om van tevoren naar de school te kijken om te bepalen wat de beste pasvorm is.

Degenen die hun BA in Interculturele Studies hebben behaald, kunnen loopbaan vinden als beleidsanalisten, humanitaire hulpverleners, internationale ontwikkelaars of werkers in de vluchtelingenregeling. De vaardigheden die studenten leren wanneer ze deze graad behalen, kunnen hen helpen de regeringen en het beleid van verschillende landen beter te begrijpen. Met dit inzicht kunnen studenten mogelijk beleid voor gemeenschappen ontwikkelen of bestaand beleid analyseren om te bepalen of ze effectief zijn. Bovendien kan kennis over de werking van verschillende culturen leiden tot een loopbaan als humanitair medewerker in het buitenland of als werknemers in de vluchtelingenregeling.

Hoewel sommige scholen lokaal zijn, kunt u, als uw schema krap is, ook cursussen online vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Interculturele studies

Ventspils University of Applied Sciences

De interculturele communicatiespecialisten voorbereiden op kennis van vreemde talen voor het werk in EU-instellingen en andere internationale organisaties; ... [+]

Meld je hier aan om je wereldwijde carrièremogelijkheden te verkennen!

Je wordt een gekwalificeerde expert op het gebied van internationale communicatie voor internationale bedrijven, organisaties, overheidsinstellingen en EU-instellingen met uitstekende kennis van vreemde talen.

We bieden aantrekkelijke onderzoeken in een dynamische leeromgeving die is afgestemd op de wereldwijde economische, culturele en sociale behoeften en de nieuwste trends.

Kans om drie talen te leren: Lets, Russisch, Duits, Frans of Spaans!

Vereisten voor toelating: algemeen vormend middelbaar of beroepsonderwijs

cursussenAspe... [-]
Letland Ventspils
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hradec Králové, Faculty of Education

Transculturele Communicatie is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Geesteswetenschappen, georganiseerd in de full-time vorm van studie. ... [+]

transculturele Communicatie is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Geesteswetenschappen, georganiseerd in de full-time vorm van studie.

Profiel van afgestudeerden en hun toekomstige werkgelegenheid:

De verkregen competenties:

de mogelijkheid om verschillende culturele fenomenen te analyseren, om ze te begrijpen in een bredere historische en maatschappelijke context begrip van de cultuur; begrip van een man en het bewustzijn van gemeenschappelijke menselijke wederkerigheid

Tewerkstelling van afgestudeerden:

overheidsinstellingen-staats-en lokale overheden non-profit en liefdadigheidsinstellingen medias en massa-medias culturele voorzieningen onderwijsvoorzieningen Duur: 3 jaar (= 6 semesters / terms) Taal: Engels Prijs per semester: 1800 EUR ... [-]
Tsjechië Hradec Králové
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands