BACHELORSTUDIES

2 BA Programma in Internationaal recht 2021

De Bachelor of Arts (BA) biedt afgestudeerden met de vaardigheden en kennis uit te blinken in de huidige sterk concurrerende economische landschap. De BA is typisch een drie- tot vierjarige programma, hoewel de lengte van de studie verschilt per instelling en persoonlijke omstandigheden. Gemiddeld, mensen met een BA verdienen aanzienlijk meer dan hun leven dan mensen met slechts een secundair onderwijs.

Wat is een BA in International Law? Meer dan ooit moeten bedrijven juristen wier kennis grensoverschrijdend, gezien het feit dat zaken doet zeker. Internationaal recht omvat juridische transacties met betrekking tot de wereldwijde financiële en zakelijke, maar het gaat ook de studie van de internationale justitie, met inbegrip van instellingen als de internationale straftribunalen. Verdienen een BA in International Law kan de opleiding en vaardigheden die nodig zijn voor u om juridische expertise of advies te verstrekken aan dergelijke instellingen over de hele wereld.

Deze graden kunnen de studenten de kans geven om de analytische en schriftelijke vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvol advocaat te worden scherpen. Studenten worden doorgaans blootgesteld aan een breed scala van onderwerpen op het beoefenen van de wet en soms zelfs de mogelijkheid om real-world ervaring door middel van ervaringsleren relevant.

Hoeveel deze graden kosten? Collegegeld en kosten kunnen aanzienlijk variëren tussen universiteiten, dus is het raadzaam om contact op met bepaalde programma's voor meer informatie over de kosten.

Werkgelegenheid mogelijkheden bestaan ​​in zowel private als publieke wet over de hele wereld. In een klimaat waar de grensoverschrijdende handel deals zijn complex, maar talrijk, zijn internationale juristen nodig zijn om bedrijven en zelfs landen te adviseren over hun verplichtingen en mogelijkheden op grond van deze deals. De bedrijven zijn vaak transnationaal in de moderne tijd, en dus vereisen juridisch advies van advocaten met een aanzienlijke kennis van talrijke juridische systemen.Met het belang van internationale instellingen zoals de Verenigde Naties en oorlogsmisdaden tribunalen, kunnen die afgestudeerden geïnteresseerd publiek recht of de mensenrechten ook kansen te vinden.

Als online programma's u interesseren, neem dan zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

2 Resultaten in Internationaal recht Filter

BA in internationaal en Europees recht

Vesalius College
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Vesalius College Bachelor of Arts in International and European Law van het Vesalius College biedt de kennis, vaardigheden en basis die nodig zijn voor een internationale carr ...

Lees meer

Hons. Bachelor of Arts in Justice, Political Philosophy and Law

McMaster University Faculty of Humanities
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
English (Canada)
Campus

Voortbouwend op McMaster's internationaal erkende expertise op het gebied van juridische filosofie en grondwettelijk recht heeft Humanities een opwindend nieuw honoursprogramm ...

Lees meer