$close

Filters

Resultaten weergeven

BA's in Internationale Accounting 2022

Een Bachelor of Arts (BA) opleiding stelt studenten in staat om te verkennen en voor te bereiden op een carrière in hun specifieke interessegebieden. De studies die nodig zijn om een ​​BA te behalen duren doorgaans drie tot vier jaar, afhankelijk van de locatie van de gastinstelling en de intensiteit van het programma. Wat is een BA in International Accounting? Deze opleiding biedt studente… Meer informatie

Een Bachelor of Arts (BA) opleiding stelt studenten in staat om te verkennen en voor te bereiden op een carrière in hun specifieke interessegebieden. De studies die nodig zijn om een ​​BA te behalen duren doorgaans drie tot vier jaar, afhankelijk van de locatie van de gastinstelling en de intensiteit van het programma.

Wat is een BA in International Accounting? Deze opleiding biedt studenten de mogelijkheid om de economieën en financiële gegevens van veel landen en de rol van de boekhouding binnen deze systemen te bestuderen. Studenten kunnen ook leren over internationale financiële regelgeving en risicobeheerpraktijken, een beter begrip ontwikkelen van economische relaties tussen naties en meer inzicht krijgen in de rol van de economie in de samenleving.

Een diploma in internationale accounting kan studenten niet alleen inzicht bieden in wereldwijde markten, maar kan hen ook helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van investeren en middelenbeheer. Deze opleiding kan ook studenten voorzien van vaardigheden op het gebied van wiskunde en communicatie. Deze vaardigheden zijn nuttig voor zowel persoonlijke financiën als een breed scala aan carrières.

De kosten van een internationale boekhoudkundige graad kunnen verschillen tussen onderwijsinstellingen, afhankelijk van de locatie van de school en de lengte van het programma. Als u vragen heeft over de prijs of mogelijkheden voor financiële hulp, neem dan contact op met de school die u interesseert.

Een steeds meer geglobaliseerde markt heeft de vraag naar professionals die de internationale financiën en regelgeving begrijpen, vergroot. Zo kan een BA in International Accounting deuren openen voor een carrière in binnen- of buitenland. Studenten kunnen zoeken naar werk in de boekhouding in kleine organisaties, grote bedrijven of de overheid. Degenen die van reizen houden, geven er de voorkeur aan om te werken in internationale audits of compliance.

Onderwijsinstellingen in landen over de hele wereld bieden graden in internationale boekhouding. Om je beste academische match te vinden, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
LSBF Singapore
Singapore

De cursus voorziet u van financiële en managementaccountingvaardigheden, zodat u begrijpt hoe deze van invloed zijn op planning, besluitvorming en budgetcontrole. Schrijf je i ... +

De cursus voorziet u van financiële en managementaccountingvaardigheden, zodat u begrijpt hoe deze van invloed zijn op planning, besluitvorming en budgetcontrole. Schrijf je in voor de BA in Accounting en Finance bij LSBF Singapore om je voor te bereiden op een succesvolle financiële carrière. We zenden onze lessen live uit, zodat u vanuit uw luie stoel dezelfde klaservaring kunt opdoen. We hebben ook opgenomen video's van de live-uitzending toegankelijk gemaakt voor onze studenten, zodat ze hun colleges altijd en overal kunnen bekijken. -
BA
Voltijds
Deeltijd
8 - 12 maanden
Engels
Campus
Online