close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (BA) in Internationale Logistiek 2021

De Bachelor of Arts (BA) richt zich op tot oprichting van de fundamentele grondslagen op een bepaald gebied. Veel studenten kiezen voor deze mate voort te zetten, omdat het hen in staat stelt om te springen in hun carrière. Als alternatief kunt u uw opleiding voort te zetten door het verdienen van een meester 's graad na het afronden van undergraduate studies. Wat is een BA in Internationa… Meer informatie

De Bachelor of Arts (BA) richt zich op tot oprichting van de fundamentele grondslagen op een bepaald gebied. Veel studenten kiezen voor deze mate voort te zetten, omdat het hen in staat stelt om te springen in hun carrière. Als alternatief kunt u uw opleiding voort te zetten door het verdienen van een meester 's graad na het afronden van undergraduate studies.

Wat is een BA in International Logistics? Deze Bachelor of Arts is alles over supply chains. Professionele logistieke managers werken met bedrijven om de productielijn te verzekeren is continu functioneel, vanaf het begin van de lopende band op het product door de klanten worden ontvangen. Studies nemen elementen van het management, beleid en financiën om zowel praktische en theoretische zakelijke aspecten te verkennen. Internationaal logistiek studenten studeren een extra nadruk op het beheer van toeleveringsketens die overschrijden en dienen meerdere landen.

Het verdienen van een diploma in de internationale logistiek kan zeer voordelig zijn.In aanvulling op het vullen van een immens belangrijke rol in het bedrijfsleven, de internationale aspect biedt nog meer mogelijkheden. U kunt in staat zijn om werk te vinden over de hele wereld. Zelfs als lokaal werken, kan uw internationale achtergrond aantrekkelijk voor werkgevers.

De kosten van het verdienen van een bachelor 's graad in internationale logistieke varieert met de specifieke details van het programma. De school die u kiest om te studeren aan, of zelfs het graafschap u zich bevindt, zal bepalen wat je collegegeld en andere kosten zijn. Voordat u zich inschrijft, is het verstandig om zo veel verschillende opties mogelijk te onderzoeken.

De meeste internationale logistiek afgestudeerden na te streven werken in business management. Hun kennis en vaardigheden zijn het best geschikt voor het toezicht op de productie werk van anderen. Het werk is ook beschikbaar in marketing en inkoop, maar het is het meest gebruikelijk om te werken als een organisatorische expert. Vanwege de aard van de logistiek, is het mogelijk te werken in bijna elke sector.Als een bedrijf produceert een soort van fysiek product, zullen ze logistieke professionals nodig hebben.

Als u geïnteresseerd bent in de logistiek, of gewoon internationale bedrijfsleven zijn, kan dit de belangrijkste voor u zijn. Voor mensen met drukke schema's, kunnen online opties beschikbaar zijn. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Yasar University
Izmir , Turkije

Deze afdeling heeft als doel studenten voor te bereiden op het bedrijfsleven door hen in staat te stellen optimale analytische denk- en probleemoplossende vaardigheden te ontw ... +

Deze afdeling heeft als doel studenten voor te bereiden op het bedrijfsleven door hen in staat te stellen optimale analytische denk- en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, toepasbaar voor werkgelegenheid in zowel nationale als internationale bedrijven. -
BA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op