BACHELORSTUDIES

5 BA Opleidingen in Internationale Marketing 2020/2021

De arbeidsmarkt wordt steeds veranderende en groeiende. Als zodanig wordt het steeds van cruciaal belang voor mensen om het hoger onderwijs te verkrijgen. Een Bachelor of Arts graad is een geweldige optie voor mensen op zoek naar een vier-jarige opleiding veilig te stellen binnen een liberale veld kunsten.

Sommige mensen zullen zich afvragen: "Wat is een BA in International Marketing?" Het is een opleiding die mensen helpt om succesvolle merken te ontwikkelen. Studenten leren effectieve marketing strategieën, evenals hoe goed monitoren en evalueren van verschillende markten om de beste strategieën te bepalen om te gebruiken. Individuen leren ook kritische aspecten van de internationale markten. Na voltooiing van deze deelnemers aan het programma zijn in staat om niet alleen het ontwikkelen en implementeren van marketing plannen, maar zijn ook in staat om het succes van deze merken in elke markt te ondersteunen, of het nu nationaal of internationaal.

Met een BA in International Marketing studenten bereid zijn om overal te werken.Dit programma stelt personen met de vaardigheden om niet alleen te evalueren, maar ook de openstelling van de markten in elke regio. De sterke analytische en onderzoek onderdelen ook toevoegen aan de veelzijdigheid van de afgestudeerden, waardoor ze veelzijdige werknemers.

Er zijn een aantal verschillende dingen die bijdragen aan de kosten van een programma. De locatie van de school, de normale kosten van deelname en of je studeert op de campus of online moeten allemaal worden verwerkt in de prijs. Deze factoren leiden tot de programmakosten variëren.

Met een BA in International Marketing u kunt verwachten te kiezen uit een verscheidenheid van loopbanen. Er zijn veel verschillende aspecten aan brand management op zich, en de toegevoegde internationale element alleen helpt om de kansen te vergroten. Particulieren kunnen ervoor kiezen om het merk, product of communicatie managers, of eventueel merk consultants geworden.Afgestudeerden hebben ook de keuze van de organisatie om voor te werken, als ze kunnen de markt voor een aantal industrieën, waaronder mode, overheid, onderwijsinstellingen, technologiebedrijven en nog veel meer.

Degenen die een flair voor marketing en zijn geïnteresseerd in internationale zaken moeten sterk overwegen deze mate. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

5 Resultaten in Internationale Marketing Filter

BA Bedrijfskunde | Internationaal management en marketing

Berlin International University of Applied Sciences
BA
02 nov 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Ondernemers en mannen zijn overal ter wereld te vinden in elke vorm van organisatie. Als afgestudeerd met een BA-graad in Business Administration en International Management & ...

Lees meer

BA (Hons) in Internationale Marketing

GCU - Glasgow School for Business and Society
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Meer informatie over marketingstrategie, merkplanning, advertenties, marktonderzoek, PR

Lees meer

BA Honours in internationale marketing

University of Westminster
BA
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Deze cursus onderzoekt de complexiteit en diversiteit waarmee marketeers te maken hebben wanneer ze opereren in een zeer competitieve wereldmarkt. Het geeft je de kennis, vaar ...

Lees meer

Bachelor of Arts (Honours) International Marketing (Birmingham City University)

Kaplan Singapore
BA
BA
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

Dit een-op-een-jaar-programma helpt werkende volwassenen om hun kennis van marketing te verbreden en hun creatieve vaardigheden aan te scherpen. Huidige marketingmethoden en h ...

Lees meer

BA in internationale betrekkingen - specialisatie internationale marketing

University of Lodz
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De nieuwe BA in International Marketing is ontworpen voor high school afgestudeerden met een gedegen kennis van het Engels en de ambitie om hun carrière te starten in internat ...

Lees meer