close

Filters

Resultaten weergeven

Na het afstuderen van de middelbare school, veel mensen besluiten om hun studie voort te zetten en streven naar een Bachelor of Arts, of BA, als een middel van het uitbreiden van hun kennis van een bepaald onderwerp met de hoop op een dag het verkrijgen van de werkgelegenheid in een gerelateerd veld. Wat is een BA in Islamic Studies? Deze intensieve opleiding kan vaak worden voltooid binnen onge… Meer informatie

Na het afstuderen van de middelbare school, veel mensen besluiten om hun studie voort te zetten en streven naar een Bachelor of Arts, of BA, als een middel van het uitbreiden van hun kennis van een bepaald onderwerp met de hoop op een dag het verkrijgen van de werkgelegenheid in een gerelateerd veld.

Wat is een BA in Islamic Studies? Deze intensieve opleiding kan vaak worden voltooid binnen ongeveer vier jaar indien genomen full-time, en het gaat om dichte studie van de Koran, de islamitische geloof en islamitische principes. Vaak bedekt gebieden omvatten islamitische opvattingen wereld, de vijf zuilen van de islamitische wet, fundamentele islamitische theologie en de methodiek van islamitische tradities. Extra nadruk wordt vaak op gebieden geplaatst, zoals de Arabische taal, Arabische grammatica overwegingen, vrouwen in de islam en de islam als het gaat om de moderne wereld.

Veel afgestudeerden van de BA in de Islamitische Studies programma's te vinden dat ze beter inzetbaar na het veiligstellen van de mate dan ze waren vóór.Succesvolle afgestudeerden van deze programma's zijn ook bereid om gerelateerde masteropleidingen in te voeren, moeten ze kiezen, en ze zijn ook vaak in staat zijn om meer geld te verdienen dan die op het gebied zonder diploma bachelor.

Omdat islamitische studies natuurlijk variërende grotendeels gebaseerd op criteria zoals waar, geografisch, wordt een bepaald programma aangeboden en hoe prestigieuze van de school die het is, studenten op zoek naar toegang tot een islamitische studies programma moet contact opnemen met het Admissions Office van de school die het voor nauwkeurige en tijdige lesgeld.

Veel islamitische studies cursisten gaan aan de slag binnen de overheid organisaties of ambtelijke organisaties, terwijl veel nemen plichten als politicus assistenten, public affairs consultants, sociale onderzoekers of public relations managers en account managers.Anderen maken gebruik van de geleerde vaardigheden in deze programma's tijdens het werk als diplomaten, personeelsmanagers, marktonderzoekers, journalisten of charitatieve medewerkers. weer anderen terug naar school om een ​​master's degree voort te zetten in de hoop dat op een dag het onderwijs op universitair niveau.

Veel islamitische studies opleidingen worden online aangeboden door de scholen over de hele wereld, en veel van deze programma's worden beschreven in onze database. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
SOAS University of London
Londen , Verenigd Koninkrijk

Dit vierjarige programma is bedoeld om studenten een solide basis in Modern Standaard en klassiek Arabisch te geven, bekendheid met de kernteksttraditie van de islam, een bred ... +

Dit vierjarige programma is bedoeld om studenten een solide basis in Modern Standaard en klassiek Arabisch te geven, bekendheid met de kernteksttraditie van de islam, een brede kennis van de islamitische geschiedenis en enig inzicht in de methodologie van religieuze studies. Het derde jaar wordt doorgebracht aan een universiteit in het Midden-Oosten. -
BA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op