72 BA Opleidingen in Italië for 2024

BA Opleidingen in Italië for 2024Filter
    • Milan, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De opleiding Grafisch Ontwerpen richt zich op het opleiden van visuele communicatie experts. Deze professionele figuur werkt aan complexe "communicatiesystemen" via verschillende media, met kennis van geavanceerde bewerkingssoftware, professionele druk- en productiemethoden. De contexten waarin studenten opereren zijn grafische ontwerpstudio's, die zich geleidelijk uitbreiden op verschillende gebieden: productontwerp, communicatie, mode, fotografie, maar ook bedrijfscommunicatie en ontwerpgebieden, uitgeverijen, web, reclamebureaus en tv-productie.

    • Venice, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Italiaans

    Ben je geïnteresseerd in vreemde talen, literatuur, culturen en beschavingen? Wil je meer leren over taalwetenschap en hoe taalkundige en culturele identiteiten worden opgebouwd? Dit programma geeft je de mogelijkheid om je kennis van ten minste twee talen en mogelijk een derde te versterken door uit meer dan 20 talen te kiezen.

    • Rome, Italië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BA in Business Administration biedt studenten een uitdagend curriculum in de context van een dynamische leeromgeving. Cursussen benadrukken het belang van duidelijke communicatie en vereisen projecten, rapporten en formele presentaties.

    • Syracuse, Italië

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het International Year One is een programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door de Italian Academy en MADE Design School en biedt studenten de unieke kans om zich in te schrijven voor het eerste jaar van de bacheloropleiding Design, Mode of Beeldende Kunst met cursussen in het Engels. Na voltooiing bereiken internationale studenten een gemiddeld niveau Italiaans en krijgen ze ECTS-punten die ze kunnen overdragen naar een Europese universiteit, of krijgen ze een gegarandeerde doorstroom naar het tweede jaar van de MADE-bacheloropleidingen.

    • Rome, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bachelor in innovatieve technologieën voor het innovatie- en digitale curriculum van digitale communicatie biedt je een multidisciplinaire opleiding gericht op het ontwerpen van interactieve oplossingen voor verschillende toepassingsgebieden zoals onderwijs, toerisme, mobiliteit, entertainment en cultureel erfgoed.

    • Bolzano, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Duits, Italiaans

    De faculteit van Design en Art biedt een driejarige Bachelor in Design en Art, majoor in het plaatje uit 180 studiepunten.

    • Rome, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Italiaans

    Voordat u bij het personeel begint, krijgt u een grondige kennis van hedendaagse beeldende kunst. Hedendaagse en klassieke studies, de analyse van esthetische principes, de zoektocht naar een perfecte balans tussen vorm en inhoud: dit zijn de pijlers van de cursus en de eerste stap naar een toekomst als beeldhouwer.

    • Milan, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Communicatie, Cultuur en Bedrijfskunde biedt een interdisciplinaire aanpak waarbij studenten zich bezighouden met actuele culturele en communicatievraagstukken, onderzoek doen en theoretische modellen verkennen. Ze werken aan praktijkprojecten, zoals consultancy, campagnes en tentoonstellingen.

    • Turin, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De transportontwerper is een professional die zich bezighoudt met het ontwerpen van het primaire vervoermiddel en in staat is om een aantal verschillende soorten voertuigen te ontwerpen, zoals motorfietsen, jachten en mobiliteitssystemen. De Transportation Designer is in staat om aspecten van stijl, techniek, aerodynamica, haalbaarheid van productie en ergonomie met elkaar te verzoenen. Dit soort ontwerpers moet een diepgaand begrip hebben van het product en de functies waar de consument naar op zoek is, om een duidelijk beeld te kunnen hebben van de relatie tussen design en marketing, innovatie en commerciële eisen samen met de maatschappelijke trend en de economische achtergrond waarin hij opereert.

    • Bologna, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    BAES – BA in EUROPEAN STUDIES is een unieke bacheloropleiding die gezamenlijk is ontwikkeld door acht toonaangevende Europese universiteiten binnen de Una Europa - European University Alliance. Deze innovatieve opleiding is onderscheidend ontworpen met een multidisciplinaire en meertalige aanpak, waarbij studenten worden aangespoord na te denken over de rol van Europa en de Europese integratie en onderzoeksvaardigheden te beheersen die nodig zijn om belangrijke kwesties met betrekking tot Europa te analyseren. Het uitgebreide mobiliteitsprogramma van BAES is niet alleen bedoeld om studenten over Europa te leren, maar ook om hen kennis te laten maken met de geleefde ervaring van unieke Europese omgevingen en culturen.

    • Pavia, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Barcelona, Spanje
    • Brussels, België
    • + 7 more

    Full time

    3 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Na succesvolle afronding van het studieprogramma ontvangen studenten een internationale privé Bachelor of Arts (BA) in Internationale Betrekkingen, uitgereikt door het hoofdkantoor van de school in Zürich, Zwitserland, op basis van de aanbeveling van de faculteit van de lokale campussen waar studiepunten zijn verdiend.

    • Rome, Italië

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De graad in Global Humanities heeft tot doel studenten kennis en competenties te bieden op het gebied van geesteswetenschappen en sociale wetenschappen met een mondiaal en transcultureel perspectief. Het wordt gekenmerkt door flexibele curricula, zorgvuldig gepland en ontworpen om de interdisciplinaire en complementaire structuur van de studieplannen te behouden. De curricula zijn georganiseerd rond de volgende disciplines: geschiedenis, sociologie, antropologie, kunst, literatuur, rechten, economie, psychologie, gezondheid.

    • Rome, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De interieurontwerper interpreteert de stedelijke veranderingen door rollen, diensten, levensstijlen en esthetiek van de binnenruimte te identificeren. Deze professional restylet het publieke imago van steden, werkt voor hotels, restaurants, cafés, winkels, winkelcentra, versmelt de stad met de intimiteit en rustplaats voor uitmuntendheid: thuis. Interieurontwerpers - ruimteambassadeurs - belichamen de primaire professionele rollen van de hedendaagse tijd, wanneer markt en politiek de transformatie van bestaande ruimtes en stadsuitbreidingen beïnvloeden.

    • Florence, Italië

    3 jaar

    Op de campus

    Engels