close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (BA) in Japans 2020

Je kunt een Bachelor of Arts, of BA, behalen aan een geaccrediteerde universiteit. Programma's duren meestal ongeveer vier jaar, maar er zijn uitzonderingen, afhankelijk van uw planning en arbeidsethos. Het hebben van een BA kan je helpen je te kwalificeren voor een carrière of meer geavanceerde programma's van studie in kunst of humaniora, zoals een PhD-programma. Wat is een BA in het… Meer informatie

Je kunt een Bachelor of Arts, of BA, behalen aan een geaccrediteerde universiteit. Programma's duren meestal ongeveer vier jaar, maar er zijn uitzonderingen, afhankelijk van uw planning en arbeidsethos. Het hebben van een BA kan je helpen je te kwalificeren voor een carrière of meer geavanceerde programma's van studie in kunst of humaniora, zoals een PhD-programma.

Wat is een BA in het Japans? Het is ontworpen om diegenen te helpen die geïnteresseerd zijn om dieper in de taal, cultuur en geschiedenis van Japan te graven. De taal zelf is meestal het belangrijkste aandachtsgebied, maar er kunnen cursussen zijn die zich richten op Japanse literatuur of kunst. Taalcursussen omvatten meestal spreken, lezen en schrijven. Deze klassen kunnen verder worden onderverdeeld in verschillende onderwerpen. Sprekende lessen kunnen bijvoorbeeld worden onderverdeeld in elementair, intermediair of conversationeel. Het lezen en schrijven van lessen kan zich richten op hiragana, katakana of kanji of op alle drie richten.

Een nieuwe taal leren kan je algemene vaardigheden in het memoriseren helpen versterken. Je BA in het Japans moet je ook toestaan ​​om met anderen te converseren in zowel professionele als informele omgevingen, en je ook leren om met gemak literatuur te lezen, waardoor je een beter begrip van de cultuur krijgt.

De kosten zijn afhankelijk van de lengte van het programma en het type instelling dat u kiest om in te schrijven. Zorg ervoor dat u het programma kiest dat perfect past bij uw budget en uw voorkeuren.

Nadat je bent afgestudeerd, kun je een professionele tolk worden voor een bedrijf of overheidsinstantie, waardoor twee partijen elkaar kunnen begrijpen tijdens vergaderingen of het vertalen van officiële documenten die door de overheid zijn vrijgegeven. U kunt ook een tolk worden voor een ziekenhuis of in een rechtszaal. U kunt uw vertaalvaardigheden gebruiken in overzeese publicaties, journalistiek en zelfs in de amusementsindustrie. Een ander carrièrepad met uw expertise in de Japanse taal en cultuur is in de academische wereld, waar u een docent op zowel het middelbare als het academische niveau kunt worden.

Programma's zijn beschikbaar op universiteiten over de hele wereld. Er zijn zelfs programma's en cursussen beschikbaar om online te nemen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
SOAS University of London
London, Verenigd Koninkrijk

Van de studie van pre-moderne Japanse literatuur en geschiedenis tot hedendaagse cinema en tv, wij zijn de thuisbasis van de grootste concentratie van Japanse specialisten in ... +

Van de studie van pre-moderne Japanse literatuur en geschiedenis tot hedendaagse cinema en tv, wij zijn de thuisbasis van de grootste concentratie van Japanse specialisten in Europa. De BA Japanese Combined Honours Degree biedt studenten het hoogste niveau van competentie in alle aspecten van de geschreven en gesproken taal, evenals een inleiding tot zowel de klassieke als de moderne Japanse cultuur, en is geschikt voor zowel absolute beginners als voor degenen met wat kennis van de Japanse taal. -
BA
Voltijds
4 jaren
Engels
28 sep 2020
30 jun 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op