BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor of Arts Opleidingen in Journalistiek in de Verenigde Lincoln Verenigd Koninkrijk 2021

Een BA (Bachelor of Arts) is een populaire undergraduate degree dat het onderwijs nodig zijn voor vele soorten carrière biedt. Een BA bereidt studenten ook voor gevorderde paden van onderzoek, zoals een master of doctoraat.

Journalistiek kan zich richten op de studie van print-, online- en uitzendmedia. Journalisten kunnen de kunst van het vertellen van feiten leren door te onderzoeken, interviewen, schrijven en nieuws te brengen via verkooppunten zoals televisie, radio, internet, kranten, tijdschriften en public relations.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Lincoln is een stad in Engeland met een bevolking van minder dan 100 duizend, met een derde zijn studenten uit het hoger onderwijs. Vroegste oorsprong van Lincoln blijken te zijn uit ijzertijd, rond 1e eeuw voor Christus, terwijl de belangrijkste overblijfselen uit de Romeinse tijd.

Deeltijd BA Programma in Journalistiek in de Verenigde Lincoln in UK

2 Resultaten in Journalistiek, Lincoln Filter

Bachelor in sportjournalistiek

University of Lincoln
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

De BA (Hons) sportjournalistiek is een specialistische graad die studenten de mogelijkheid biedt om kernjournalistieke vaardigheden te ontwikkelen ter voorbereiding op carrièr ...

Lees meer

Bachelor in het Engels en journalistiek

University of Lincoln
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De BA (Hons) English and Journalism combineert een studie van Engelse literatuur met een basis in een levendige redactieomgeving.

Lees meer