BACHELORSTUDIES

Deeltijd BA Programma in Journalistiek 2020 in Oceanië

Een BA (Bachelor of Arts) is een populaire undergraduate degree dat het onderwijs nodig zijn voor vele soorten carrière biedt. Een BA bereidt studenten ook voor gevorderde paden van onderzoek, zoals een master of doctoraat.

Journalistiek kan betrekking hebben op de studie van vaardigheden en waarden die nodig zijn om het nieuws te ontwikkelen en te rapporteren. Journalisten kunnen het nieuws behandelen via uitzendmedia, zoals televisie en radio. Journalisten zijn ook te vinden in gedrukte outlets, zoals tijdschriften en kranten.

Oceania ook bekend als Oceanica is een regio gericht op de eilanden van de tropische Stille Oceaan [4] Advies van wat Oceanië variëren van de drie subregio's van Melanesië, Micronesië en Polynesië [5] om, meer in het algemeen, de gehele insulaire regio. tussen Azië en Amerika, waaronder Australië en de Maleise Archipel.

BA Deeltijd in Journalistiek in Oceanië

1 Resultaten in Journalistiek, Oceanië Filter

Bachelor of Arts (Journalism Studies)

University of Southern Queensland (USQ)
BA
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus
Online

Verken de wereld van de journalistiek met de Bachelor of Arts (Journalism Studies). In deze major leer je over de geschiedenis en ontwikkeling van de vrije pers van docenten m ...

Lees meer