close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Kostuumontwerp in Australië

Een BA staat voor een Bachelor of Arts. Dit undergraduate degree kan worden genomen in een verscheidenheid van carrière richt, en het bestaat uit de vrije kunsten klassen evenals gespecialiseerde cursussen die de studenten voor te bereiden op een baan. Costume design programma's zijn gericht op studenten te leren over het maken en maak kleding te worden gebruikt in toneelstukken, televisiepr… Meer informatie

Een BA staat voor een Bachelor of Arts. Dit undergraduate degree kan worden genomen in een verscheidenheid van carrière richt, en het bestaat uit de vrije kunsten klassen evenals gespecialiseerde cursussen die de studenten voor te bereiden op een baan.

Costume design programma's zijn gericht op studenten te leren over het maken en maak kleding te worden gebruikt in toneelstukken, televisieprogramma's, films en andere producties. Deze programma's kunnen onder meer cursussen in tekenen, patroon ontwerp, draperen, naaien en fitting.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Bachelor of Arts Opleiding in Kostuumontwerp in Australië

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
LCI Melbourne
Melbourne, Australië

In onze mode

BA
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op