close

Filters

Resultaten weergeven

BA's in Kostuumontwerp in Oceanië 2020/2021

Studenten die willen hun onderwijs te bevorderen en voor te bereiden op een carrière zal vaak streven naar een Bachelor of Arts (BA). Programma's kunnen worden gevonden op scholen over de hele wereld en worden meestal verdiend in ongeveer vier jaar.  Studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in kostuums kunnen ervoor kiezen om een ​​programma in kostuum ontwerp te voltooien. D… Meer informatie

Studenten die willen hun onderwijs te bevorderen en voor te bereiden op een carrière zal vaak streven naar een Bachelor of Arts (BA). Programma's kunnen worden gevonden op scholen over de hele wereld en worden meestal verdiend in ongeveer vier jaar.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in kostuums kunnen ervoor kiezen om een ​​programma in kostuum ontwerp te voltooien. Deze programma's over het algemeen leren de leerlingen de vaardigheden die nodig zijn om kleding voor verschillende producties te maken, en cursussen bestrijken meestal algemene constructie en het ontwerp.

Wil je studeren in Oceanië? De twee meest gevraagde studie bestemmingen over Oceanië: Australië en Nieuw-Zeeland, beide samen bieden een ongewone en zeer onderscheidende studie avontuur.

Bachelor of Arts in Kostuumontwerp in Oceanië

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
LCI Melbourne
Melbourne , Australië

In onze mode

BA
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op