Filter
Bachelor of Arts
Zwitserland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Undergraduate Studies in Kunststudies in Zwitserland

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun gekozen vakgebied. Afhankelijk van de school en het programma, kan een BA meestal worden verdiend in drie tot vijf jaar.

The Kunsten verwijzen naar programma's die zich richten op intellectuele onderwerpen die niet altijd zo rechtlijnig zijn als wetenschap en wiskunde. Degenen die een creatieve rol willen spelen in het bijdragen aan de gemeenschap, zouden geïnteresseerd kunnen zijn in de kunsten.

Zwitserland (Duits: Schweiz, Frans: Suisse, Italiaans: Svizzera, Romaans:. Svizra Zwitserland heeft een aantal van de wereldberoemde universiteiten zoals ETH in Zürich, EPFL in Lausanne, IHEID in Genève, Universiteit van Lausanne of de Universiteit van St. Gallen. Houd in gedachten, het 's veel beter om de lokale taal te spreken, dus als je kunt ' t spreken het Frans, Duits of Italiaans, beter gaan voor een taalcursus eerste.

Bachelor of Arts (BA) in Kunststudies in Zwitserland

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Kunststudies, Zwitserland

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Als onderdeel van het bachelor-bacheloropleiding leerresultaten op het gebied van artistieke en professionele bekwaamheid, de mogelijkheid om maatschappelijk engagement e ... [+]

Bachelor Architectuur Doelstellingen van het programma

Als onderdeel van het bachelor-bacheloropleiding leerresultaten zijn bedoeld op het gebied van wetenschappelijke, artistieke en technische vaardigheden, het vermogen om methodisch denken van de erkenning van de culturele en sociale dimensie van het beroep, evenals een algemene vorming en ontwikkeling van de persoonlijkheid.

Structuur en inhoud van het programma architectuur zijn gebaseerd op de algemene eisen die worden geassocieerd met het beroep van architect en de voorwaarden te scheppen om de voltooiing van het programma van de goedkeuring van de bachelor in de kamer van architecten aan de toelatingseisen van elk van de architecten van het land als zelfstandig architect.... [-]

Zwitserland Zürich
Oktober 2019
Duits
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Franklin University Switzerland

... [+]

CHF 1.580

* De Zwitserse wetgeving vereist dat alle studenten zijn gedekt door een Zwitserse ziektekostenverzekering. De kostprijs is afhankelijk van de leeftijd van de student. Voor informatie over de kosten van de Zwitserse ziekteverzekering voor 2017-2018, zie Gezondheid en counseling.

Deze kosten zijn afhankelijk van de aanwezigheid van de student en worden volledig beheerd door de student en hun familie. Deze kosten omvatten reiskosten naar / van Franklin elk semester, de aankoop van boeken en benodigdheden, evenals persoonlijke kosten voor weekendreizen, toiletartikelen en dergelijke. Elke familie kan deze kosten verlagen door vroeg te plannen, thuiszorgpakketten te verzenden die goedkopere toiletartikelen bevatten, tweedehands boeken kopen en meer.... [-]

Zwitserland Sorengo Lugano
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands