Undergraduate Studies (BA) in Landbouwwetenschappen 2020

Een Bachelor of Arts graad kan leiden tot een grotere beroeps- mogelijkheden voor studenten, en kan zelfs helpen afgestudeerden om beter betaalde loopbaan te vinden. In slechts drie tot vier jaar, kun je afstuderen met een diploma die uw leven ten goede kunnen veranderen. Wat is een BA in Agricultural Science? Dit academisch programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben… Meer informatie

Een Bachelor of Arts graad kan leiden tot een grotere beroeps- mogelijkheden voor studenten, en kan zelfs helpen afgestudeerden om beter betaalde loopbaan te vinden. In slechts drie tot vier jaar, kun je afstuderen met een diploma die uw leven ten goede kunnen veranderen.

Wat is een BA in Agricultural Science? Dit academisch programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in de agrarische en wetenschappelijk gebied. Verplichte vakken voor dit programma worden onderwerpen zoals de introductie van de landbouw, bio-engineering, bodem en voedsel wetenschap, agro-ecologie, en agrarische economie, evenals cursussen in de wetenschap, het onderwijs en het bedrijfsleven. Het scala van onderwerpen overzicht gegeven helpt studenten om af te studeren met een uitgebreide breedte van kennis op het gebied van agrarische wetenschap.

Het verdienen van een bachelor's degree kan nuttig zijn in het helpen van studenten om hun bestaande vaardigheden te verbeteren.Het maakt het ook mogelijk om nieuwe vaardigheden die cruciaal kan zijn om de werkplek, zoals kritisch denken, redeneren, organisatie en leiderschap te verkrijgen.

De kosten van het verdienen van een BA in Agricultural Science kunnen verschillen voor elke leerling en voor elke school. Hierdoor worden de studenten aangemoedigd om hun potentieel scholen collegegeld informatie die kan helpen bij hun beslissing over welk programma of op school bij te wonen op de hoogte te ontvangen.

Afgestudeerden met een diploma in de agrarische wetenschap kan carrièremogelijkheden in vele verschillende gebieden, werkzaam als boerderij of ranch managers, natuurbeschermers, landbouw economen, of vertegenwoordigers agribusiness en managers. Studenten kunnen er ook voor kiezen om terug te keren naar de academische wereld en verdien een Master of Doctorandus om toegang te krijgen tot een nog grotere carrièreperspectieven en professionele ervaringen.

Het verdienen van een BA in Agricultural Science kan de springplank je nodig hebt om een ​​mooie carrière die u genieten vinden.Om vandaag de slag op je diploma, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Moreton Morrell College
Warwick, Verenigd Koninkrijk

Deze brede opleiding biedt u een perfecte combinatie van wetenschap en bedrijfsleven modules om u te voorzien van een breed overzicht van equine thema's. Deze graad is erg pop ... +

Deze brede opleiding biedt u een perfecte combinatie van wetenschap en bedrijfsleven modules om u te voorzien van een breed overzicht van equine thema's. Deze graad is erg populair bij studenten die liever toegepaste wetenschap om zuivere wetenschap geweest. Als u streven naar een volledig assortiment van onderwerp te bestuderen om u brede paarden vaardigheden te geven, dan is dit de cursus voor jou. -
BA
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op