BACHELORSTUDIES

BA's in Leiderschap in de Verenigde Villanova Verenigde Staten

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Leiderschap is het vermogen om te sturen en te beheren andere mensen, zowel binnen formele of informele contexten. Het vereist vaardigheden zoals daadkracht en communicatie, die door middel van deelname kan worden verkregen in een leidinggevende educatief programma.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Villanova is een hoofdzakelijk universiteitsstad in het zuidoosten van Pennsylvania. Het is de thuisbasis van enkele van de beste universiteiten aan de oostkust met programma's, variƫrend van de vrije kunsten aan zaken en alles wat daar tussen de twee cursussen.

Top Bachelor of Arts Programma in Leiderschap in de Verenigde Villanova in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Leiderschap, Villanova Filter

Bachelor of Arts in leiderschap

Villanova University College of Professional Studies
BA
sep 2021
Engels

Word een nog sterkere leider in uw organisatie. Een major in leiderschap helpt je bij het ontwikkelen en cultiveren van een uitgebreide reeks praktische vaardigheden die je ku ...

Lees meer