Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelors of Arts (BA's) in Life Skills 2019

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Professionals en studenten zullen het waarschijnlijk goed vinden om zich te concentreren op gebieden die helpen om het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten. Levensvaardigheden kunnen een breed scala aan talenten bestuderen om mensen te helpen hun vaardigheden te beheersen die hun dagelijks leven ten goede kunnen komen, inclusief communicatie en tijdsbeheer.

Bachelor of Arts in Life Skills

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Life Skills

University of Amsterdam

De bachelor Literaire en Culturele Analyse belicht filosofische, politieke en sociale perspectieven op cultuur. Het programma is perfect geschikt voor studenten die een a ... [+]

De bachelor Literaire en Culturele Analyse belicht filosofische, politieke en sociale perspectieven op cultuur. Het programma is perfect geschikt voor studenten die een actieve en brede interesse hebben in hedendaagse cultuur, literatuur en kunst.

Literatuur, kunst en populaire cultuur in context

Literaire en culturele analyse biedt je de intellectuele kennis en vaardigheden om literatuur, kunst en populaire cultuur te interpreteren en te reflecteren. Centraal in het programma staat het hands-on engagement met concrete objecten - romans, films, gedichten, opera's, televisieseries, kunstinstallaties, websites, performances, enzovoort. De gedetailleerde analyse van deze objecten wordt gecombineerd met een brede filosofische, politieke en sociale benadering van cultuur en kunst. Op deze manier stelt het programma u in staat om bepaalde teksten, afbeeldingen en objecten te interpreteren en te evalueren in relatie tot grotere filosofische verkenningen en culturele ontwikkelingen.... [-]

Nederlanden Amsterdam
September 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands