Filter
Bachelor of Arts
Groothertogdom Luxemburg Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelors of Arts (BA's) in Luxemburg 2019

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Luxemburg, officieel het Groothertogdom Luxemburg, is een land in West-Europa, begrensd door België, Frankrijk en Duitsland.

Bachelors of Arts (BA's) in Luxemburg

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Het International Sport Management (BA) -programma stelt studenten in staat om een ​​grondige kennis van bedrijfsbeheer en economie op te doen om hen voor te bereiden op ... [+]

Beste Bachelors of Arts in Luxemburg 2019.

Tegenwoordig is sport een unieke, wereldwijde en groeiende industrie. Het is niet langer een eenvoudige activiteit, maar een entertainment en een bedrijf, dat een ware uitdaging is geworden tussen organisaties. Daarom is de behoefte aan ervaren sportmanagers nu belangrijker dan ooit.

De International Sport Management-graad biedt studenten een grondige kennis van aspecten van economie en bedrijfsbeheer die worden toegepast op internationale sport . Deze bachelor in sportmanagement is bedoeld om toekomstige verantwoordelijke en technisch bekwame managers op het gebied van sport voor te bereiden, die in staat zijn om bedrijfs-, sportorganisaties of -faciliteiten te leiden, te beheren en te exploiteren.... [-]

Groothertogdom Luxemburg Differdange
October 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands