BACHELORSTUDIES

BA's in Managementstudies in Tsjechië

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

Tsjechië heeft een gevestigde en op onderzoek gebaseerde universitair onderwijs. Dit heeft leren ini Praag een van de gerespecteerde curriculum 's in Europa sinds het cultiveert de geest van creativiteit en innovatie onder studenten.

Bachelor of Arts (BA) in Managementstudies in Tsjechië

2 Resultaten in Managementstudies, Tsjechië Filter

BA in bedrijfskunde: management

Anglo-American University
BA
feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De BA in Business Administration: Management is een tweeledig geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel een Amerikaanse als een Europese BA-graad voor één prijs. De management ...

Lees meer

BA in bedrijfskunde: people management en leiderschap

Anglo-American University
BA
feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De BA in Business Administration: People Management and Leadership is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel een Amerikaanse als een Europese BA-graad voor één p ...

Lees meer