BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts (BA's) in Managementstudies in Turkije

Een BA staat voor een Bachelor of Arts. Dit undergraduate degree kan worden genomen in een verscheidenheid van carrière richt, en het bestaat uit de vrije kunsten klassen evenals gespecialiseerde cursussen die de studenten voor te bereiden op een baan.

Management programma's te bereiden studenten voor entry-level posities door het onderwijs van verschillende management principes. Deze bevatten vaak problemen op te lossen, gedrag in organisaties, en besluitvorming. Management cursussen kan zich ook richten op het onderwijzen van de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om een ​​manager te worden.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale land, ligt meestal op Anatolië in West-Azië en Oost-Thracië in Zuidoost-Europa. Veel Turkse universiteiten (zowel publieke als private) nemen deel aan pan-Europese uitwisselingsprogramma's voor studenten (Socrates, Erasmus, en dergelijke). Sommige hebben ook overeenkomsten met niet-Europese universiteiten, ook.

BA in Managementstudies in Turkije

2 Resultaten in Managementstudies, Turkije Filter

BA in Management

Sabanci University
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

In de wereld van vandaag waar concurrentie, verandering, ontwikkeling en globalisering worden ervaren, is het belangrijk om een managementprogramma te ontwerpen dat geschikt i ...

Lees meer

BA in managementinformatiesystemen

Ozyegin University
BA
<
4 jaren
Engels
Campus

Het undergraduate Management Information Systems-programma is gericht op het cultiveren van eersteklas afgestudeerden die in staat zijn om te voldoen aan de behoeften van bedr ...

Lees meer