BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts (BA's) in Managementstudies in Vietnam

Een BA staat voor een Bachelor of Arts. Dit undergraduate degree kan worden genomen in een verscheidenheid van carrière richt, en het bestaat uit de vrije kunsten klassen evenals gespecialiseerde cursussen die de studenten voor te bereiden op een baan.

Management programma's te bereiden studenten voor entry-level posities door het onderwijs van verschillende management principes. Deze bevatten vaak problemen op te lossen, gedrag in organisaties, en besluitvorming. Management cursussen kan zich ook richten op het onderwijzen van de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om een ​​manager te worden.

Vietnam (Việt Nam), officieel de Socialistische Republiek Vietnam (Cong Hòa XÃ Haizhu Nghĩa Việt Nam) is een lange, dunne land in Zuidoost-Azië. Geschiedenis van Vietnam 's is een van de oorlog, kolonisatie en rebellie. De aanwezigheid van buitenlandse universiteiten neemt toe in Vietnam, die meer dan 160 universiteiten hebben.

Bachelor of Arts Programma in Managementstudies in Vietnam

1 Resultaten in Managementstudies, Vietnam Filter

BA (Hons) Evenement Management

British University Vietnam
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Het BA (Hons) Events Management-programma is ontworpen om studenten praktische vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om effectief te kunnen werken als een professional in ...

Lees meer