BACHELORSTUDIES

Deeltijd BA Opleidingen in Marketingcommunicatie in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk 2020

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carriĆØre in hun gekozen vakgebied. Afhankelijk van de school en het programma, kan een BA meestal worden verdiend in drie tot vijf jaar.

Studenten die een opleiding in marketing communicatie te leren over de consument en hoe effectief de markt voor hen. De meeste programma's zullen onder andere de communicatie uitvoering in verschillende voertuigen, zoals mobiele, digitale, print, media en sociale marketing.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Deeltijd Bachelor of Arts Opleiding in Marketingcommunicatie in de Verenigde Londen in UK

2 Resultaten in Marketingcommunicatie, Londen Filter

BA Honours in marketingcommunicatie

University of Westminster
BA
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De uitbreiding van nieuwe mediatechnologieƫn in combinatie met de relatie tussen klanten en organisaties biedt unieke studiegebieden binnen marketingcommunicatie. Deze cursus ...

Lees meer

BA (Hons) reclame en marketing communicatie

University of Greenwich
BA
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Onze marketing programma's zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de industrie nodig heeft. Houders van dit diploma worden aangeboden vrijstellingen op beroepsk ...

Lees meer