BACHELORSTUDIES

Bachelor of Arts Programma's in Marketingstudies in de Verenigde Peterborough Verenigd Koninkrijk

Een Bachelor of Arts (BA) is een zekere mate beloond voor studenten die een undergraduate programma dat doorgaans duurt vier jaar af te ronden. Dit soort graad kan worden gericht op de wetenschap, vrije kunsten, of een mengsel van beide. 

Cursussen in marketing en communicatie geven up-to-date opleiding in de nieuwste marketing kanalen, zoals digitale media. Er zijn verschillende programma's die cursussen leveren in formaten variƫrend van het traditionele klaslokaal instelling om online afstandsonderwijs.

 

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Peterborough is de thuisbasis van vier instellingen voor hoger onderwijs, meestal campussen van andere universiteiten. Het is bekend om theaters, bioscopen en een kathedraal gesticht in 7de eeuw. Er zijn ook vele beschermde monumenten.

Beste BA Opleiding in Marketingstudies in de Verenigde Peterborough in UK

1 Resultaten in Marketingstudies, Peterborough Filter

BA in Marketing

University Centre Peterborough
BA
Campus

Core modules stelt uw begrip van marketing theorie en praktijk en ook de ontwikkeling van andere belangrijke vaardigheden die nodig zijn door de organisaties van het bedrijfsl ...

Lees meer