BACHELORSTUDIES

BA Programma in Marketingstudies in de Verenigde Grimsby Verenigd Koninkrijk

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Cursussen in marketing en communicatie geven up-to-date opleiding in de nieuwste marketing kanalen, zoals digitale media. Er zijn verschillende programma's die cursussen leveren in formaten variërend van het traditionele klaslokaal instelling om online afstandsonderwijs.

 

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Top BA in Marketingstudies in de Verenigde Grimsby in UK

1 Resultaten in Marketingstudies, Grimsby Filter

Bachelor business management met marketing

University Centre Grimsby
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De BA (Bachelor) Business Management & Marketing wordt toegekend door de Universiteit van Hull. Dit programma is specifiek gericht op kandidaten die wensen om een ​​busine ...

Lees meer