BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BA) in Merchandising 2020

Een toenemend aantal banen vereisen een minimum van een bachelor's degree voor de kandidaten in aanmerking komen voor de werkgelegenheid. Een Bachelor of Arts is een vierjarige opleiding die bereidt studenten om hun gekozen gebied te gaan met een goed afgeronde basis van vaardigheden en kennis. Het is een voorwaarde voor meer gespecialiseerde studie nastreven door middel van een masteropleiding.

Voor degenen die een belang hebben in zowel de mode en het bedrijfsleven hebben, kan een Bachelor of Arts in Merchandising een lonende mate na te streven. Wat is een BA in Merchandising? Deze graad omvat de studie van onderwerpen zoals business en marketing, mode en design, en de relatie tussen kleding en cultuur. Het programma van de studie kan ook ervaring in het veld omvatten, zoals het bijwonen van conferenties of conventies of de voltooiing van stages in de industrie.

Afgestudeerden van deze programma's zijn bereid het veld gaan met verschillende vaardigheden.In aanvulling op de kennis die rechtstreeks verband houden met de mode marketing, kunnen studenten ook bedreven geworden in het openbaar te spreken of een goed begrip van de koper gedrag te ontwikkelen, hen voor te bereiden voor een reeks van carrière opties en mogelijkheden voor verdere studie.

De kosten van het verkrijgen van een BA in Merchandising zal afhangen van de specifieke school of programma-opstelling. Het kan sterk variëren van het ene land of plaats naar de andere.

Deze graad bereidt studenten voor op een aantal verschillende gebieden en specifieke loopbanen in hen te voeren. Deze kunnen bestaan ​​bezigheden die een groot deel van de directe interactie met klanten te betrekken, zoals steeds een personal shopper, die meer administratieve, zoals het beheer van winkels, of taken die betrekking achter de schermen werken, zoals productontwikkeling of retail kopen. Afgestudeerden kunnen ook streven naar geavanceerde graden die hen in staat stellen om te leren of doen onderzoek op hun vakgebied.

Als u geïnteresseerd in een carrière in het gebied van merchandising zijn, maar zijn zich niet bewust van alle programma's in uw omgeving, overweeg dan het nemen van online cursussen. Web-based programma's zijn handig en flexibel, en bieden een verscheidenheid aan opties om u te helpen uw doelen te bereiken. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

1 Resultaten in Merchandising Filter

BA (Hons) Fashion Atelier

University for the Creative Arts
BA
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

BA (Hons) Fashion Atelier is ontwikkeld in overleg met en als reactie op de eisen van de mode-industrie voor hooggekwalificeerde afgestudeerden die bekwaam zijn in ontwerp, te ...

Lees meer