Filter
Bachelor of Arts
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor of Arts Programma's in Merkmanagement Europa 2019

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie.

Voor degenen die op zoek zijn naar een hogere opleiding in merkbeheer, kan de focus van hun onderzoek zijn hoe consumenten van verschillende leeftijden en sociale groepen massaal naar een product of bedrijf kunnen komen, nu en nog vele jaren.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

BA in Merkmanagement Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Merkmanagement, Europa

Brand Academy – University of Applied Sciences

Op onze bacheloropleiding Brand Management maak je kennis met alles wat succesvolle marketing en merkmanagement met zich meebrengt. Om u voor te bereiden op een internati ... [+]

Overzicht:

Op onze bacheloropleiding Brand Management maakt u kennis met alles wat succesvolle marketing en merkmanagement met zich meebrengen.

In onze geglobaliseerde wereld is samenwerking een belangrijke succesfactor. Brand Academy trekt studenten van over de hele wereld aan en bereidt hen voor op een internationale carrière. Daarom wordt dit programma in het Engels gegeven.

Als een merkmanager ben je verantwoordelijk voor het leiderschap van merken.

Je hoofdverantwoordelijkheid is om iets speciaals te maken van het merk waar je verantwoordelijk voor bent, om het aantrekkelijk te maken en om het er beter uit te laten zien dan andere producten.

Om dit te bereiken probeert een merkmanager de behoeften van consumenten te begrijpen. Alleen met die kennis kun je aantrekkelijke merken opbouwen en de waardering van consumenten vergroten.... [-]

Duitsland Hamburg
October 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands