close

Filters

Resultaten weergeven

3 Undergraduate Studies in Microbiologie 2021

Een Bachelor of Arts (BA) is één van de meest populaire keuzes voor undergraduate studie in de wereld. Studenten over de hele wereld nemen doorgaans drie tot vijf jaar af te studeren met een van deze graden, en kunnen veel verschillende gebieden van onderzoek in de kunsten en wetenschappen te streven. Dus wat is een BA in Microbiology? Deze vakgebied betreft de studie van microscopische organi… Meer informatie

Een Bachelor of Arts (BA) is één van de meest populaire keuzes voor undergraduate studie in de wereld. Studenten over de hele wereld nemen doorgaans drie tot vijf jaar af te studeren met een van deze graden, en kunnen veel verschillende gebieden van onderzoek in de kunsten en wetenschappen te streven.

Dus wat is een BA in Microbiology? Deze vakgebied betreft de studie van microscopische organismen, evenals hoe groter organismen functioneren op een microscopisch niveau. Het omvat uitgebreide studie van cellen en hun processen, alsmede hun interactie met de buitenwereld. Het kan een focus op bacteriën, virussen, protozoa, schimmels, planten of dieren omvatten. Microbiologie kan ook gaan om gerelateerde gebieden van onderzoek zoals genetica, epidemiologie, menselijke biologie, biochemie, of engineering.

Deze graad biedt een aantal voordelen, waaronder verbeterde begrip van de biologie op kleine schaal.Maar een BA kan ook bieden studenten de kans om hun vaardigheden te verbeteren, zoals kritisch denken en het oplossen van problemen, evenals hun begrip van de wetenschappelijke methode. Daarnaast is er een grote vraag naar banen op wetenschappelijke gebieden, wat betekent dat een diploma in de microbiologie kan zorgen studenten zijn goed uitgerust voor de toekomstige beroepsbevolking.

Elk programma heeft verschillende collegegeld kosten, benodigde materialen, en institutionele kosten. Dat is waarom het belangrijk is voor studenten om te zorgen dat ze een goede financiële fit voordat u zich inschrijft. Neem contact op met de instelling van uw keuze voor meer informatie.

Afgestudeerden die een BA houden in Microbiology hebben een wijde wereld van potentiële carrièremogelijkheden. Deze omvatten baan als onderzoekers, epidemiologen, volksgezondheid werknemers, ingenieurs of biochemici. Studenten kunnen ook dit diploma als uitgangspunt te gebruiken voor een carrière in de geneeskunde, of kunt ervoor kiezen om de wetenschap opvoeders geworden.

Als u denkt dat u wilt een Bachelor of Arts verdienen in Microbiology, dan bent u op de juiste plek. Onze database biedt een breed scala van graad opties. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
North Carolina State University College of Sciences
Raleigh, Verenigde Staten

De bachelor of arts (BA) in de biologie is het nieuwste aanbod van de afdeling Biologische Wetenschappen.

De bachelor of arts (BA) in de biologie is het nieuwste aanbod van de afdeling Biologische Wetenschappen. -
BA
Engels
sep 2021
Campus
 
Stillman College
Tuscaloosa, Verenigde Staten

Het Departement Natuurwetenschappen biedt een uitdagend curriculum in biologie of scheikunde.

Het Departement Natuurwetenschappen biedt een uitdagend curriculum in biologie of scheikunde. -
BA
sep 2021
Campus
 
Roanoke College
Salem, Verenigde Staten

We willen dat u een solide basis van kennis in het veld opbouwt en uw vermogen ontwikkelt om biologie te "doen" - om vragen te stellen, hypotheses voor te stellen, experimente ... +

We willen dat u een solide basis van kennis in het veld opbouwt en uw vermogen ontwikkelt om biologie te "doen" - om vragen te stellen, hypotheses voor te stellen, experimenten uit te voeren, gegevens te analyseren en logische conclusies te trekken. -
BA
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op