$close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd Undergraduate Studies (BA) in Modecommunicatie in Polen 2022

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences. Fashion communicatie programma's bieden studenten de kans om te werken met een verscheidenheid aan visue… Meer informatie

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Fashion communicatie programma's bieden studenten de kans om te werken met een verscheidenheid aan visuele en media communicatie methoden die worden gebruikt in de mode-industrie. Deze omvatten fotografie, digitale media, film, grafische communicatie, styling en tonen de productie.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Deeltijd Bachelor of Arts Programma in Modecommunicatie in Polen

Lees Minder
Lees meer over studeren in Polen
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
VIAMODA
Warschau, Polen

Tijdens Fashion Communications

Tijdens Fashion Communications -
BA
Voltijds
Deeltijd
7 semesters
Pools
Campus