64 BA Opleidingen in Modeontwerp 2024

BA Opleidingen in Modeontwerp 2024Filter
    • Milan, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De cursus leidt modeontwerpers op met stilistische en creatieve competenties gecombineerd met het vermogen om innovatieve producten te definiëren, verhalen te ontwikkelen en een eindproduct in de markt te zetten. De verschillende collecties en de productie van prototypes zijn de belangrijkste expertisegebieden die studenten gedurende de drie studiejaren krijgen. De cursus biedt twee specialisaties: Fashion Design, gericht op het trainen van professionals die hun persoonlijke verhaal kunnen vertalen in een collectie kledingstukken en accessoires, en Shoes and Accessories Design - exclusief gegeven in de Italiaanse taal, dat specifieke training biedt over ontwerp- en productietechnieken die houdt rekening met de eigenaardigheid van het product.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    Studie een Bachelor of Arts in Fashion Design. Dit BA-programma van Fashion Design wordt volledig in het Engels gegeven op onze Macromedia-campus in Berlijn, Duitsland.

    • Warsaw, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Schoonheid zal de wereld redden! Als deze woorden een inspiratie en een wegwijzer voor u zijn, bent u hier aan het juiste adres! We nodigen je uit om deel te nemen aan een uniek project dat zal resulteren in ecologische en sociale oplossingen voor de kledingindustrie. Bij ons leer je alle stadia van design en verwerf je vaardigheden en competenties die nodig zijn om een carrière te beginnen, niet alleen in design, maar ook in modemanagement of het runnen van modeblogs - en dit alles met schoonheid in het achterhoofd!

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    • Marbella, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studeer Fashion Design & Manufacture in het Engels bij Marbella Design Academy in het zonnige Spanje en ontvang een officiële Bachelor of Arts met Honours in het Verenigd Koninkrijk in Fashion Design & Development van onze Britse partner, de University of Bedfordshire.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BA (Hons) in Fashion Design bereidt professionals met een brede technische en culturele kennis voor door leerconcepten uit het modeveld, gebaseerd op creativiteit en analyse van de behoeften van de markt.

    • Melbourne, Australië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    In ons Fashion & Costume Design-programma kun je uitkijken naar een carrière vol glamour en stijl. Ontwerpprincipes staan centraal in de cursus. Je maakt kledingstukken door middel van toegepaste ontwerpprocessen - van het genereren van ideeën tot moodboards en storyboards die ingaan op ontwerpopgaven en trendvoorspellingen, textielkeuze en praktische kledingconstructie.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    42 maanden

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel je eigen ontwerpstijl in een internationale context - tijdens de Engelstalige opleiding Fashion Design (BA) verwerf je creatieve, handmatige en technische vaardigheden en leer je interdisciplinair denken te gebruiken om vooruitstrevende collecties te ontwerpen.

    • Luton, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze cursus Modeontwerp en ons zeer ervaren academische team moedigen je aan om te experimenteren met ontwerpmaterialen en het maken van kleding, terwijl je de praktische hulpmiddelen en bredere ervaring krijgt die je nodig hebt om je creatieve aanpak te ontwikkelen. De cursus is gevestigd in Alexon House, voorheen de thuisbasis van een van de toonaangevende modehuizen in Groot-Brittannië, en biedt industriestandaard productiefaciliteiten en de nieuwste textielprocessen.

    • Columbia, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Mode, zaken, design, communicatie. Met kledingstudies als kern, heb je de flexibiliteit om een major vorm te geven die bij je past. Apparel Studies is de juiste keuze voor studenten die op zoek zijn naar de flexibiliteit om hun eigen unieke Pathway na te streven in de wereldwijde mode-industrie. Studenten volgen cursussen in zowel mode als zaken om een kernfundament op te bouwen en kiezen vervolgens aanvullende cursussen die zijn afgestemd op hun interesses en doelen. Cursussen kunnen modecommunicatie of modeontwerp omvatten, die beide een breed scala aan onderwerpen bieden.

    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    BA (Hons) Fashion is een 'klassiek geconstrueerde' opleiding die zich richt op de essentiële samenwerking tussen innovatief design en technische uitmuntendheid. In lijn met de hedendaagse mode-industrie, moedigt het programma studenten aan om duurzame benaderingen van hun praktijk te overwegen en de relatie tussen goed ontwerp en tijdloze mode te onderzoeken.

    • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons Fashion Design-programma bereidt studenten met vertrouwen voor op een carrière in de mode-industrie. Naast het leren van de basisprincipes van modeontwerp, leren studenten ook over belangrijke elementen van de mode-industrie, om hun succes in de mode-industrie mogelijk te maken en om creatieve, kritische en communicatieve vaardigheden te verwerven. Uitgebreide koppelingen en samenwerkingen met onze industriële partners helpen studenten om een 'live' leerervaring op te doen.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus heeft een uitzonderlijke reputatie omdat deze is afgestemd op de internationale mode-industrie en u uitstekende mogelijkheden biedt om met de branche in contact te komen tijdens uw cursus.

    • Johannesburg, Zuid-Afrika

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het BA Fashion Design-programma is het ontwikkelen van modeontwerpers, probleemzoekers en probleemoplossers die de competentie hebben om zelfstandig te werken als ondernemende modeontwerpers.