Bachelors of Arts (BA's) in Mode PR in de Verenigde Glasgow Verenigd Koninkrijk

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun gekozen vakgebied. Afhankelijk van de school en het programma, kan een BA meestal worden verdiend in drie tot vijf jaar. Studenten die geïnteresseerd zijn in marketing in dergelijke media als tijdschriften en advertenties, kunnen overwegen om PR te volgen. Vaardigheden op dit gebied omvatten brandi… Meer informatie

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun gekozen vakgebied. Afhankelijk van de school en het programma, kan een BA meestal worden verdiend in drie tot vijf jaar.

Studenten die geïnteresseerd zijn in marketing in dergelijke media als tijdschriften en advertenties, kunnen overwegen om PR te volgen. Vaardigheden op dit gebied omvatten branding, werken met modellen en redactie, het begrijpen van modetrends en het samenvoegen van creatieve, georganiseerde en innovatieve design projecten.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Glasgow is de grootste stad in Schotland met een bevolking van ongeveer 600.000 in de stad zelf, of meer dan 2 miljoen indien de omliggende steden van de Clydeside agglomeratie in aanmerking worden genomen.

Beste Bachelor of Arts Opleiding in Mode PR in de Verenigde Glasgow in UK

Lees Minder
GCU - Glasgow School for Business and Society
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

Kom voor op de concurrentie - combineer een breed scala aan technische oplossingen

Kom voor op de concurrentie - combineer een breed scala aan technische oplossingen -
BA
Voltijd
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here