BACHELORSTUDIES

BA's in Mode in de Verenigde Leeds Verenigd Koninkrijk

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Mode-programma's kunnen mensen te onderwijzen over de verschillende aspecten van de mode en kunnen hen met de aanpak van een ontwerper naar het creëren van nieuwe accessoires, kleding en schoeisel. Sommige programma's kunnen zich richten op onderwerpen zoals de betrokken technologie, kunst en mode geschiedenis.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Leeds is in West Yorkshire, met ongeveer een half miljoen burgers. De stad heeft drie hogescholen en drie universiteiten met een totaal van 250.000 studenten dat de helft van de bevolking van de stad te maken. Het werd uitgeroepen tot de beste Britse universiteit Destination door een enquête in The Independent.

Top Bachelor of Arts (BA) in Mode in de Verenigde Leeds in UK

2 Resultaten in Mode, Leeds Filter

Bachelor in de mode (ba - Hons)

Leeds College of Art
BA
aug 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Campus

Als u op zoek bent naar een carrière in de mode, maar niet noodzakelijkerwijs als ontwerper / maker, kan de Concepts & Communication streng uw keuze. U vindt de volledige ...

Lees meer

Bachelor in bedrukte textiel & oppervlakte patroon ontwerp (ba - Hons)

Leeds College of Art
BA
aug 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Campus

Deze zeer prestigieuze programma levert een uitstekende afgestudeerden die gaan om uitzonderlijke internationale carrière. Zelfs terwijl nog aan het College, studenten regelma ...

Lees meer