BACHELORSTUDIES

Bachelor of Arts Programma's in Mode in Nederland

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie.

Fashion studies zijn zeer geschikt voor degenen die willen leren over het ontwerp van de verschillende soorten kleding. Geschiedenis kan bovendien worden behandeld in bepaalde programma's. Studeren mode kan toestaan ​​individuen om een ​​scala van mogelijkheden in de industrie ervaren.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

BA in Mode in Nederland

1 Resultaten in Mode, Nederlanden Filter

BA (Hons) mode met textiel ontwerp

Amsterdam Fashion Academy
BA
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Fashion Design is een steeds concurrerender gebied binnen een industriële en commerciële klimaat. Dit is een innovatieve, geavanceerde cursus die je voorbereidt op een carrièr ...

Lees meer