BACHELORSTUDIES

Bachelor of Arts Opleidingen in Mode in Portugal

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Mode-programma's kunnen mensen helpen om hun unieke en onderscheidende esthetiek en visies te ontwikkelen en hen te helpen om ze om te zetten in creatieve en innovatieve mode ontwerpen. Trends kunnen eveneens worden behandeld als verschillende onderwerpen in de mode-industrie.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

BA in Mode in Portugal

1 Resultaten in Mode, Portugal Filter

Undergraduate / graduate in fashion design en textiel

Universidade de Ciências Aplicadas de Castelo Branco
BA
<
3 jaren
Portuguese
Campus

Ontwikkeling van de creativiteit en verbeelding, gecombineerd met de mogelijkheid van analyse en verkenning van materialen, processen en nieuwe technologieën die passende en i ...

Lees meer