$close

Filters

Resultaten weergeven

2 Bachelor of Arts Opleidingen in Mondiaal Leiderschap 2022

Een bachelor's degree is een academische mijlpaal vaak bereikt na drie tot vier jaar van cursussen in een bepaald vakgebied of discipline. Bachelor-opleidingen zijn vereist voordat studenten elke vorm van graduate werk voor het gebied waarin ze geïnteresseerd zijn kunnen voltooien. Bacheloropleidingen in de wereldwijde leiderschap zijn een bijzonder grote investering in een onderwijs- en to… Meer informatie

Een bachelor's degree is een academische mijlpaal vaak bereikt na drie tot vier jaar van cursussen in een bepaald vakgebied of discipline. Bachelor-opleidingen zijn vereist voordat studenten elke vorm van graduate werk voor het gebied waarin ze geïnteresseerd zijn kunnen voltooien.

Bacheloropleidingen in de wereldwijde leiderschap zijn een bijzonder grote investering in een onderwijs- en toekomstige carrière. Wat is een Bachelor of Arts in Global Leadership? Het is een graad die zich richt op het management in de wereldeconomie, en als zodanig, deze mate voorzien van een nadruk op internationale betrekkingen, management voorbereiding, politieke betrokkenheid en het bedrijfsleven. Cursussen die wereldwijde leiderschap studenten, terwijl in het programma kunnen behoren onderwerpen als wereldwijde supply chain management, marketing, economie, leiderschap studies en communicatie tussen culturen.

De voordelen van een bachelor's degree in deze discipline onder meer versterkt zakelijke vaardigheden, een uitgebreid cultureel focus en verhoogde gevoeligheid voor de verschillen daarin. Afgestudeerden van de opleiding van deze bachelor ook beter leren financieel management vaardigheden en hebben mogelijkheden om hun communicatie stijlen te verbeteren en aan te scherpen hun probleemoplossende vaardigheden.

Kosten voor de Bachelor of Arts in Global Leadership variëren, afhankelijk van welk land je studeert in en de school die u kiest bij te wonen. Admissions kantoren zijn de beste plaatsen om contact op te nemen voor de huidige collegegeld tarieven en wetenschap kansen.

Careers te verwachten met deze bachelor omvatten werkgelegenheid paden in recht en politiek, alsmede management posities bij internationale bedrijven, de economische ontwikkeling en internationale betrekkingen.Een bachelor's degree is geen garantie voor de werkgelegenheid, echter, dus studenten moeten moet u zorgvuldig voor te bereiden op hun gewenste banen en onderzoek op de markt voor het afstuderen.

Dankzij het gemak van het internet, kunnen studenten eenvoudig online een aanvraag voor toelating tot een Bachelor of Arts programma. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Bethel College Indiana Online
Mishawaka, Verenigde Staten

Vestig jezelf als een religieuze leider met de online BA in christelijk leiderschap aan de Bethel University.

Vestig jezelf als een religieuze leider met de online BA in christelijk leiderschap aan de Bethel University. -
BA
Engels
Campus
 
Landmark College
Putney, Verenigde Staten

De graad Bachelor of Arts in communicatie en ondernemend leiderschap (BA-COMEL) richt zich op projectmanagement, teambuilding en ethiek om onze studenten voor te bereiden op b ... +

De graad Bachelor of Arts in communicatie en ondernemend leiderschap (BA-COMEL) richt zich op projectmanagement, teambuilding en ethiek om onze studenten voor te bereiden op banen op instapniveau op gebieden zoals maatschappelijke organisatie, mediaproductie, public relations, management en andere functies die organisatorisch leiderschap en bedrijfsontwikkeling vereisen. -
BA
Engels
Campus