Bachelors of Arts (BA's) in Museologie in Afrika 2020

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie. Museologie is het veld verantwoordelijk voor behoud van de kostbare kunstwerken en voorwerpen van historische betekenis voor onderzoek en… Meer informatie

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie.

Museologie is het veld verantwoordelijk voor behoud van de kostbare kunstwerken en voorwerpen van historische betekenis voor onderzoek en onderwijs. Dit veld vereist specialisten met een sterke geesteswetenschappen achtergrond en zelfs de media en technologische vaardigheden te organiseren en beheren van zowel publieke als private assemblages.

Afrika is een continent van 53 onafhankelijke landen en een rijke mix van inheemse volkeren, culturen, economieën en geschiedenis. Afrika is het op een na grootste continent ter wereld.

Bachelor of Arts in Museologie in Afrika

Lees Minder
Midlands State University
Gweru, Zimbabwe

De afdeling wil een wereldwijd netwerk van professionele en samenwerkende organisaties en centra ontwikkelen en onderhouden.

De afdeling wil een wereldwijd netwerk van professionele en samenwerkende organisaties en centra ontwikkelen en onderhouden. -
BA
Voltijd
8 semesters
Engels
feb 2020
Campus