close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Arts in Nanotechnologie 2021

Studenten die zich voorbereiden op de universiteit in te voeren kan zich afvragen wat een Bachelor of Arts (BA) het programma met zich meebrengt. Een BA is een uitgebreide opleiding die diepgaande voorbereiding op een specifiek gebied biedt. Algemeen onderwijs en een aantal keuzevakken op dat terrein relevant kunnen worden gedekt. Wat is een BA in Nanotechnologie? Deze graad bereidt studenten om… Meer informatie

Studenten die zich voorbereiden op de universiteit in te voeren kan zich afvragen wat een Bachelor of Arts (BA) het programma met zich meebrengt. Een BA is een uitgebreide opleiding die diepgaande voorbereiding op een specifiek gebied biedt. Algemeen onderwijs en een aantal keuzevakken op dat terrein relevant kunnen worden gedekt.

Wat is een BA in Nanotechnologie? Deze graad bereidt studenten om deel te nemen in de relatief nieuwe wereld van nanotechnologie. Om gelijke tred te houden met de vooruitgang van deze industrie, opvoeders combineren de studie van de fundamentele onderwerpen zoals wiskunde, scheikunde en natuurkunde met een opkomende technologie. Specifieke studies kunnen de moleculaire biologie en gericht natuurwetenschappen. Het onderwerp van de klassen kunnen verschillen van de ene school naar de andere omdat de industrie is nog erg nieuw.

Er zijn verschillende voordelen beschikbaar zijn voor mensen met een bachelor in de nanotechnologie. Als nieuwe afgestudeerden in te voeren deze opkomende industrie, zijn ze vaak gepositioneerd om leiders van hun beroep geworden.Ze kunnen ook trots op het maken van een zinvolle bijdrage aan de wetenschap. Het is mogelijk dat afgestudeerden zullen verhuizen naar posities die veel meer concurrentie zou kunnen worden in de komende jaren.

Er zijn veel kosten te overwegen wanneer zij deelnemen aan dit programma. Om nauwkeurige krijgen en up-to-date informatie over de inschrijvingsgelden, collegegeld en boeken, direct contact opnemen met de scholen.

Banen in deze sector bevinden zich over de hele wereld en zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende toepassingen. Sommige afgestudeerden vinden posities MEMS-apparaat fysica ingenieurs, drug delivery wetenschappers, halfgeleider- ingenieurs, en medische apparatuur ingenieurs. Er zijn banen beschikbaar met bedrijven die apparaten die worden gebruikt voor medische diagnostiek, hoog rendement verlichting, draadloze elektronica en chemische katalysatoren te produceren. Zoals nanotechnologie wordt beter begrepen, worden banen in toenemende mate te vinden in veel gebieden van het leven, zoals sportartikelen, forensisch onderzoek, militaire veiligheid, en de luchtvaartindustrie.

Er is veel aan een student bezig te houden! On-campus en online klassen kunnen beschikbaar om uw specifieke behoeften te voldoen. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Lodz
Łódź , Polen

Nanotechnologie is een interdisciplinaire wetenschap te baseren op de natuurkunde, scheikunde, materiaalkunde en biologie. Deze onafhankelijke velden zijn samen te binden in d ... +

Nanotechnologie is een interdisciplinaire wetenschap te baseren op de natuurkunde, scheikunde, materiaalkunde en biologie. Deze onafhankelijke velden zijn samen te binden in de Nanotechnologie - een nieuw gebied van studie aan de universiteit van Lodz. -
BA
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op