Filter
Bachelor of Arts
Nieuw-Zeeland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies in Nieuw-Zeeland 2019

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie.

Nieuw-Zeeland is een eiland land in de zuidwestelijke Stille Oceaan. Het land bestaat uit geografisch twee belangrijke uitgestrekte gebieden - die van de Noord-en Zuid-eilanden - en talrijke kleinere eilanden. Buitenlandse studenten moeten een studentenvisum en een redelijk niveau van contant geld te besteden om een ​​cursus van studie uit te voeren op een Nieuw-Zeeland gevestigde onderwijsinstelling hebben. Nieuw-Zeeland onderwijsinstellingen zal de juiste immigratie-autoriteiten op de hoogte als een student niet langer hun ingeschreven cursussen, die kan dan schorten of te annuleren die student 's visum te wonen. Onderwijsinstellingen vaak ook deze inschrijving en aanwezigheidsregistratie gegevens elektronisch uit te wisselen met andere overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van studiefinanciering.

Undergraduate Studies (BA) in Nieuw-Zeeland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

SAE Institute New Zealand

De Bachelor of Film Arts is een kans om uw begrip van de film- en televisie-industrie te verdiepen, waarin de ontwikkeling van creatieve vaardigheden en methoden van onde ... [+]

De Bachelor of Film Arts is een kans om uw begrip van de film- en televisie-industrie te verdiepen, waarin de ontwikkeling van creatieve vaardigheden en methoden van onderzoek noodzakelijk is in de huidige sterk concurrerende industrie omgeving. Naast het bevorderen van uw technische vaardigheden, deze mate ontwikkelt ook het begrip van de relevante aspecten van de bedrijfsvoering en juridische zaken, alsmede communicatie en onderzoeksvaardigheden.

Je ontmoet high profile professionals uit de industrie dichtbij in kleine workshops en seminars die u een inzicht kan geven in hun perspectieven en je zult werkervaring off site in de echte wereld filmstudio's te krijgen.

De Bachelor of Film Arts is op onderzoek gebaseerde, het openen van de weg naar het hoogste niveau van het academisch onderwijs (master en PhD). SAE heeft een aantal trajecten in verschillende programma's van de studie in Nieuw-Zeeland en in het buitenland.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland
March 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute New Zealand

De Bachelor of Recording Arts is een kans om uw begrip van de audio en muziek-industrie te verdiepen, waarin de ontwikkeling van creatieve vaardigheden en methoden van on ... [+]

De Bachelor of Recording Arts is een kans om uw begrip van de audio en muziek-industrie te verdiepen, waarin de ontwikkeling van creatieve vaardigheden en methoden van onderzoek noodzakelijk is in de huidige sterk concurrerende industrie omgeving.

Naast het bevorderen van de ontwikkeling van de muziek productie vaardigheden om commerciële en niet-commerciële muziek relevante markten, dit stadium ontwikkelt ook het begrip van de relevante aspecten van de bedrijfsvoering en juridische zaken, alsmede communicatie en onderzoeksvaardigheden.

Je ontmoet high profile professionals uit de industrie dichtbij in kleine workshops en seminars die u een inzicht kan geven in hun perspectieven, en hun kennis en ervaring te delen. Deze graad is op onderzoek gebaseerde, het openen van de weg naar het hoogste niveau van het academisch onderwijs (master en PhD). SAE heeft een aantal trajecten in verschillende programma's van de studie in Nieuw-Zeeland en in het buitenland.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland
March 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands