$close

Filters

Resultaten weergeven

BA's in Non-profitorganisatie 2023

Onderwerpen in het Engels, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, en vreemde talen zijn een traditioneel onderdeel van een BA of Bachelor of Arts opleiding. Studenten kiezen voor een verscheidenheid van tracks aan de eisen te voldoen, waardoor ze de flexibiliteit om een ​​pad dat hun individuele belangen en doelen past aanpassen. Wat is een BA in NPO? De focus van dit programma ligt op… Meer informatie

Onderwerpen in het Engels, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, en vreemde talen zijn een traditioneel onderdeel van een BA of Bachelor of Arts opleiding. Studenten kiezen voor een verscheidenheid van tracks aan de eisen te voldoen, waardoor ze de flexibiliteit om een ​​pad dat hun individuele belangen en doelen past aanpassen.

Wat is een BA in NPO? De focus van dit programma ligt op het beheer van een not-for-profit organisatie en de herbelegging van de extra inkomsten om organisatorische doelen te bereiken. Studenten in het programma leren over de rassen van NPO, naast de juridische en economische aspecten van hen regisseren. Cursussen varieert, maar enkele typische voorbeelden van de lessen omvatten het beheer van de stedelijke diversiteit, het voorstel van het schrijven, de economie van beleidsanalyse en administratie milieubeleid.

Een van de meest waardevolle voordelen van het verdienen van een BA-graad is de krachtige impact die het heeft op het aanscherpen van mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden om de not-for-profit industrie relevante, die bijna elk aspect van je leven beïnvloeden. Het vermogen om overtuigend te communiceren, bondig en duidelijk kan bijdragen tot een verbetering van interpersoonlijke relaties en het verbeteren van doorgroeimogelijkheden.

De kosten van het behalen van een BA-graad is afhankelijk van de lengte van het programma, school, en het land van studie. Je moet communiceren met het Admissions Office van de instelling die de mate van uw keuze om het collegegeld en inschrijvingskosten betrokken begrijpen.

Studenten verdienen van een NPO mate kunnen kiezen om te werken in een verscheidenheid van non-profit sectoren, zoals sociale verandering missies, onderzoek, maatschappelijke dienstverlening, onderwijs, religie, gezondheid en geesteswetenschappen. Sommige carrière opties kunnen onder meer fondsenwerving en de ontwikkeling van de bestuurders, de uitvoerende bestuurders programma, en zakelijke leiders.Een NPO undergraduate degree is ook een uitstekende voorbereiding op de wet school of graduate studie in het sociaal werk of het openbaar bestuur.

Op internet gebaseerde opties zijn beschikbaar voor dit programma tot een grotere flexibiliteit en gemak te bieden aan druk werken professionals en mensen met een beperkte toegang tot een instelling. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Akkon Hochschule der Humanwissenschaften
Berlijn, Duitsland

De opleiding Nonprofit Management leert professioneel management voor de publieke sector en non-profitorganisaties. De cursus is bedoeld om studenten hun eigen professionele p ... +

De opleiding Nonprofit Management leert professioneel management voor de publieke sector en non-profitorganisaties. De cursus is bedoeld om studenten hun eigen professionele perspectief te laten zien. Deze cursus geeft vaardigheden in het beheer van bedrijven, instellingen en initiatieven in openbare en onafhankelijke welzijnsbedrijven en particuliere non-profitbedrijven. -
BA
Voltijds
Duits
Campus