Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste BA's in Non-profitorganisatie 2019/2020

Onderwerpen in het Engels, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, en vreemde talen zijn een traditioneel onderdeel van een BA of Bachelor of Arts opleiding. Studenten kiezen voor een verscheidenheid van tracks aan de eisen te voldoen, waardoor ze de flexibiliteit om een ​​pad dat hun individuele belangen en doelen past aanpassen.

Wat is een BA in NPO? De focus van dit programma ligt op het beheer van een not-for-profit organisatie en de herbelegging van de extra inkomsten om organisatorische doelen te bereiken. Studenten in het programma leren over de rassen van NPO, naast de juridische en economische aspecten van hen regisseren. Cursussen varieert, maar enkele typische voorbeelden van de lessen omvatten het beheer van de stedelijke diversiteit, het voorstel van het schrijven, de economie van beleidsanalyse en administratie milieubeleid.

Een van de meest waardevolle voordelen van het verdienen van een BA-graad is de krachtige impact die het heeft op het aanscherpen van mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden om de not-for-profit industrie relevante, die bijna elk aspect van je leven beïnvloeden. Het vermogen om overtuigend te communiceren, bondig en duidelijk kan bijdragen tot een verbetering van interpersoonlijke relaties en het verbeteren van doorgroeimogelijkheden.

De kosten van het behalen van een BA-graad is afhankelijk van de lengte van het programma, school, en het land van studie. Je moet communiceren met het Admissions Office van de instelling die de mate van uw keuze om het collegegeld en inschrijvingskosten betrokken begrijpen.

Studenten verdienen van een NPO mate kunnen kiezen om te werken in een verscheidenheid van non-profit sectoren, zoals sociale verandering missies, onderzoek, maatschappelijke dienstverlening, onderwijs, religie, gezondheid en geesteswetenschappen. Sommige carrière opties kunnen onder meer fondsenwerving en de ontwikkeling van de bestuurders, de uitvoerende bestuurders programma, en zakelijke leiders.Een NPO undergraduate degree is ook een uitstekende voorbereiding op de wet school of graduate studie in het sociaal werk of het openbaar bestuur.

Op internet gebaseerde opties zijn beschikbaar voor dit programma tot een grotere flexibiliteit en gemak te bieden aan druk werken professionals en mensen met een beperkte toegang tot een instelling. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Non-profitorganisatie

Akkon Hochschule der Humanwissenschaften

De cursus Non-profit Management levert professioneel management voor de publieke sector en non-profit organisaties. De cursus is bedoeld om studenten om hun eigen profess ... [+]

Modern management voor non-profit bedrijven

De cursus Non-profit Management levert professioneel management voor de publieke sector en non-profit organisaties. De cursus is bedoeld om studenten om hun eigen professionele perspectief te laten zien. Dus geef deze studie competentie in het beheer van bedrijven, instellingen en initiatieven van publieke en vrijwillige welzijnsorganisaties en particuliere non-profit bedrijven.

programma's

Voor de uitvoering van het programma

De veranderde maatschappelijke ontwikkelingen hebben gevolgen voor organisaties in de gezondheidszorg en sociale dienstverlening. De uitdagingen interactie met regionale, nationale en internationale processen. Deze processen kunnen niet ontsnappen aan de gezondheid en de sociale economie; daarom neemt meer en meer aandelen ondernemerschap, markt-gerelateerde, op basis van economische processen acteren. Executives in non-profit organisaties moeten zowel de sociale en economische ontwikkelingen in het oog te hebben, deze analyse duidelijk te evalueren duidelijk ondernemende veilig te beslissen in het licht van de strategische en normatieve uitgangspunten. Het vormen van de processen in de markt en het bruikbaar te maken voor de sociale organisatie en bevoegde verantwoordelijke personeel vereist.... [-]

Duitsland Berlijn
Oktober 2019
Duits
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands