BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BA) in Design in Afrika 2020

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Ontwerp studies zijn vaak een fusie van engineering principes en ontwerp. Architectuur, grafisch ontwerp, retail merchandising en kleding ontwerp worden ge√Įnformeerd door ontwerp studies cursussen. Het ontwerpen op digitale platforms en fabricage van productprototypes wordt beoefend in design labs.

Kan geen andere regio kan de verscheidenheid en dimensie van Afrika overeenkomen? Met navolgbaar geschiedenis, landschap en culturele bijdragen, nauwelijks regio's bieden een studie in het buitenland tegenkomt dat is meer uitdagend of meer voldoening in termen van studeren.

Bachelor of Arts (BA) in Design in Afrika

1 Resultaten in Design, Afrika Filter

BA Hons in Design

University of Johannesburg
BA
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De Bachelor of Arts Honours in Design bereidt studenten voor op onderzoekgebaseerde postdoctorale studie en deelname aan een ontwerpcarrière door studenten in staat te stellen ...

Lees meer