204 BA Opleidingen in Ontwerpstudies in Europa for 2024

BA Opleidingen in Ontwerpstudies in Europa for 2024Filter
    • Grand Canal Dock, Ierland
    • Dublin, Ierland

    Full time

    3 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Door een mix van op de praktijk gebaseerde, zelfgestuurde praktische opdrachten, theoretische onderbouwing en leren in de studio- en live-locatieomgeving, is dit een programma dat is gericht op diegenen die echt in detail willen treden over het produceren van muziek, van de grond af , in diverse en eigentijdse productieomgevingen.

    • Milan, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De opleiding Grafisch Ontwerpen richt zich op het opleiden van visuele communicatie experts. Deze professionele figuur werkt aan complexe "communicatiesystemen" via verschillende media, met kennis van geavanceerde bewerkingssoftware, professionele druk- en productiemethoden. De contexten waarin studenten opereren zijn grafische ontwerpstudio's, die zich geleidelijk uitbreiden op verschillende gebieden: productontwerp, communicatie, mode, fotografie, maar ook bedrijfscommunicatie en ontwerpgebieden, uitgeverijen, web, reclamebureaus en tv-productie.

    • Munich, Duitsland

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Interior Design-opleiding overbrugt de kloof tussen visuele communicatie en de fysieke omgeving. Enerzijds houd je je bezig met ontwerpaspecten zoals esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en diverse creatieve tools.

    • Barcelona, Spanje
    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Digitalisering in het snel veranderende wereldwijde economische klimaat zorgt voor nieuwe en opwindende opstartmogelijkheden en biedt bestaande bedrijven nieuwe mogelijkheden om relevant te blijven en hun bedrijf te optimaliseren. Via dit programma zullen de innovatieve ondernemers van morgen de vaardigheden, het aanpassingsvermogen en de nieuwsgierigheid ontwikkelen om niet alleen de technologische vooruitgang bij te houden, maar om innovatief te zijn in hun denken en verandering te stimuleren terwijl ze hun loopbaan voortzetten.

    • Hamburg, Duitsland
    • Potsdam, Duitsland

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels, Duits

    Creëer boeiende gebruikerservaringen en geavanceerde gebruikersinterfaces voor digitale producten en diensten en verwerf een van de meest gewilde vaardigheden van de technische industrie. Als user experience (UX) designer is het jouw doel om interactie met technologie toegankelijker, zinvoller en prettiger te maken voor menselijke gebruikers. Als alternatief, als ontwerper van gebruikersinterfaces (UI), creëer je de systemen en artefacten die deze interactie vergemakkelijken door een combinatie van visuele, mondelinge en haptische ontwerpoplossingen te gebruiken. Met onze major/minor-optie kunt u uw professionele profiel verder aanpassen door uw kerndiscipline te combineren met een reeks specialisatie-opties, zoals creatief computergebruik of productbeheer.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Digitalisering verbreedt voortdurend de horizon. Naast startups en nieuwe ondernemingen gaan ook gevestigde bedrijven digitaal om nieuwe generaties aan te spreken en zich aan te passen aan moderne technologieën. Ze hebben allemaal ondernemende innovators nodig die creatieve oplossingen kunnen bedenken die ook praktisch en toepasbaar zijn. Via dit programma zullen jonge bedrijfsleiders de vaardigheden, het aanpassingsvermogen en de nieuwsgierigheid ontwikkelen, niet alleen om de evolutie bij te houden, maar ook om vooruit te denken en verandering te stimuleren.

    • Warsaw, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit 3-jarige BA Film, TV Programs & Video Games Directing-programma combineert academische theorie met praktische vaardigheden om studenten uit te rusten met de uitgebreide kennis die ze nodig hebben om een baan te vinden in het competitieve veld van de film- en gamesindustrie. Studenten leren de professionele vaardigheden die nodig zijn om regisseur van films of videogames te worden. Studenten werken aan elkaars producties met verschillende crews, regisseurs, cinematografen, acteurs, producenten, game-ontwerpers en doen praktische ervaring op die helpt bij de voorbereiding op het betreden van de film- en videogame-industrie. Elke student maakt 4 films/oefeningen tijdens het academiejaar plus de eindejaarsfilm, allemaal in nauwe samenwerking met andere studenten van verschillende specialisaties. Teamwork en samenwerking zijn onze fundamenten.

    • Sorengo, Zwitserland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De opleidingen Visual Communication Arts bieden een interdisciplinaire studierichting, waaronder beeldende kunst, grafisch ontwerp, illustratie en fotografie, evenals cursussen uit communicatie- en mediastudies, vergelijkende literatuurwetenschap en culturele studies en filmstudies. Het richt zich op communicatie en creativiteit als fundamentele elementen van menselijke expressie en moedigt studenten aan om kritisch na te denken over creatieve uitingen binnen de context van en tussen culturen, etniciteiten, ras en geslacht.

    • Cologne, Duitsland
    • Munich, Duitsland
    • + 3 more

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Duits

    Ben jij geïnteresseerd in gaming en welke rol speelt gamification in bedrijven? Wil je een creatieve opleiding volgen en tegelijkertijd belangrijke managementvaardigheden verwerven om je breder in de economie te positioneren? De cursus Game Design aan de Hochschule Fresenius leert je artistieke vaardigheden en kennis van gamification en game-design, evenals een gedegen zakelijke knowhow. Je leert spelwerelden en spelpersonages ontwikkelen. Je behandelt succesvolle bedrijfsstrategieën en verwerft de belangrijkste methoden van goed teambeheer. De interdisciplinaire cursus stelt je in staat om het gehele gameontwikkelingsproces (mede) vorm te geven van idee tot game tot productie en marketing.

    • Hamburg, Duitsland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit driejarige / vierjarige International Route-programma is door BSBI geselecteerd uit de vele prestigieuze internationale graden die worden aangeboden door de University for the Creative Arts (UCA). Gedurende deze opwindende opleiding is het ons doel om nieuw talent te ontwikkelen tot creatieve leiders binnen het commercieel georiënteerde veld van grafisch ontwerp. Van typografie tot visuele bedrijfsidentiteit, u voldoet aan de eisen voor UI/UX-ontwerpoplossingen, websites en digitale publicaties.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    30 maanden

    Afstand leren

    Spaans, Engels, Portugees

    Ontwerp is nog nooit zo belangrijk geweest. Het maakt deel uit van ons dagelijks leven omdat we het kunnen vinden in alle producten die we gebruiken, de sites die we raadplegen of de applicaties die we op onze smartphones installeren.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    27 maanden

    Afstand leren

    Engels, Spaans, Portugees

    Design is nog nooit zo belangrijk geweest. Het maakt deel uit van ons dagelijks leven, omdat we het kunnen tegenkomen in elk product dat we gebruiken, de websites die we bezoeken of de apps die we op onze smartphones installeren. London School Of Design And Marketing Bachelor in Design van de London School Of Design And Marketing zal je helpen een carrière op te bouwen in de creatieve wereld en misschien de boost die je nodig hebt om nieuwe doelen te bereiken, je creatieve kant los te laten en krachtige projecten te creëren die mensen inspireren en motiveren.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Arden UniversityHet online BA (Hons) Graphic Design-programma biedt je de middelen om je creatieve vaardigheden en ontwerpvaardigheden te ontwikkelen. Je ontwikkelt inzicht in de belangrijkste ontwerpprincipes en visuele communicatiestandaarden die van deze competitieve industrie worden verwacht. Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw vertrouwdheid met digitale media ontwikkelen naast vaardigheden voor het maken van afbeeldingen - rondom uw bestaande verplichtingen. Je verdiept je in traditionele en hedendaagse technologieën om innovatieve en esthetische ontwerpen te produceren en krijgt inzicht in de kritische, conceptuele en historische achtergrond van kunst, design en visuele cultuur.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Interior Design aan Berlin International - University of Applied Sciences biedt uitgebreide vaardigheden op het gebied van interieurontwerp. Ben je geïnteresseerd in een internationaal praktijk- en toepassingsgericht programma? Ben je gefascineerd door het bedenken, plannen en realiseren van ruimtes? Je doet professionele ervaring op met ons studieprogramma Interior Design. Deze bacheloropleiding in het interieurontwerp aan de Berlin International - University of Applied Sciences, die uitsluitend in het Engels wordt gegeven, is uniek in Berlijn, omdat het het enige programma is dat wordt aangeboden in de stad en de omliggende deelstaat Brandenburg. Laat u inspireren door de internationaal georiënteerde sfeer. Onze topverhouding tussen docenten en studenten en de nauwe relatie van docenten met hun studenten stelt ons in staat om direct in te spelen op uw individuele behoeften.

    • Syracuse, Italië

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het International Year One is een programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door de Italian Academy en MADE Design School en biedt studenten de unieke kans om zich in te schrijven voor het eerste jaar van de bacheloropleiding Design, Mode of Beeldende Kunst met cursussen in het Engels. Na voltooiing bereiken internationale studenten een gemiddeld niveau Italiaans en krijgen ze ECTS-punten die ze kunnen overdragen naar een Europese universiteit, of krijgen ze een gegarandeerde doorstroom naar het tweede jaar van de MADE-bacheloropleidingen.