BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Ontwerpstudies in Tsjechië

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Het ontwerpveld is ongelooflijk breed van opzet en biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Professionals die in deze discipline werken, gebruiken creatieve en probleemoplossende vaardigheden om te beantwoorden aan de behoeften van consumenten, bedrijven en instellingen in zowel de publieke als de private sector.

De Tsjechische Republiek, is een land in Centraal-Europa. Het land wordt begrensd door Duitsland in het westen, Oostenrijk in het zuiden, Slowakije in het oosten en Polen in het noorden. De hoofdstad en grootste stad, met 1,3 miljoen inwoners, is Praag.

Bachelor of Arts Programma in Ontwerpstudies in Tsjechië

1 Resultaten in Ontwerpstudies, Tsjechië Filter

Ba specialisatie in pedagogie: multimedia grafisch ontwerp

University of Hradec Králové, Faculty of Education
BA
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Multimedia Graphic Design is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de full-time vorm van studie.

Lees meer