Undergraduate Studies (BA) in Oostenrijk 2020

Een BA staat voor een Bachelor of Arts. Dit undergraduate degree kan worden genomen in een verscheidenheid van carrière richt, en het bestaat uit de vrije kunsten klassen evenals gespecialiseerde cursussen die de studenten voor te bereiden op een baan.Oostenrijk, officieel de Republiek Oostenrijk, is een federale republiek en een land van ongeveer 8.470.000 mensen in Centraal-Europa.BA's in Oost… Meer informatie

Een BA staat voor een Bachelor of Arts. Dit undergraduate degree kan worden genomen in een verscheidenheid van carrière richt, en het bestaat uit de vrije kunsten klassen evenals gespecialiseerde cursussen die de studenten voor te bereiden op een baan.

Oostenrijk, officieel de Republiek Oostenrijk, is een federale republiek en een land van ongeveer 8.470.000 mensen in Centraal-Europa.

BA's in Oostenrijk

Lees Minder
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau, Oostenrijk

De bacheloropleiding Medische en Farmaceutische Biotechnologie bereidt je voor op een van de snelstgroeiende onderzoeksgebieden ter wereld.

De bacheloropleiding Medische en Farmaceutische Biotechnologie bereidt je voor op een van de snelstgroeiende onderzoeksgebieden ter wereld. -
BA
Voltijd
6 semesters
Engels
01 sep 2020
31 mrt 2020
Campus