BACHELORSTUDIES

BA's in Openbaar Beleid 2021

Een Bachelor of Arts (BA) is een undergraduate programma dat is een populair pad voor studenten. Het biedt een solide basis in een student carrièrekeuze evenals algemene kennis in de vrije kunsten. Klassen kunnen online worden genomen, bij een openbare universiteit, of op een privé-universiteit.

Wat is een BA in Public Policy? Dit programma is ontworpen om gebieden die betrokken zijn bij belangrijke beleidskwesties te bestuderen. Studenten krijgen analytische vaardigheden en leren hoe deze toe te passen in de sociale, politieke en culturele instellingen. Terwijl elk programma zal variëren, voorbeelden van klassen zijn energiebeleid, politiek, stedelijk beleid en planning, milieubeleid, informatie en communicatie, wereldwijde politieke economie, armoede en sociale uitsluiting en racisme.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het nastreven van een graad in het overheidsbeleid. Studenten leren hoe te benaderen oplossen van problemen in een analytische en rationele manier, en bekijk het beleid van een verscheidenheid van verschillende perspectieven.A diploma geeft studenten een voorsprong op concurrentie bij het zoeken naar een baan en bereidt ze voor een aantal verschillende carrièremogelijkheden.

De kosten die gemoeid zijn met het verdienen van een beleid graad publiek kan variëren van de ene instelling naar de andere. Omdat er veel internationale programma's beschikbaar, het collegegeld en vergoedingen worden bepaald door programmaduur en locatie van de school. Zodra u uw keuzes versmald, in contact te komen met de scholen rechtstreeks uit te vinden wat financieel verwachten.

Er zijn een aantal van de carrière mogelijkheden voor afgestudeerden met een bachelor 's in het overheidsbeleid. Voorbeelden van banen onder wetgevende personeel, strategisch planner, politiek analist, overheid beheerder, en non-profit manager. Afgestudeerden kunnen werken in internationale service, de nationale veiligheid, de politieke consulting, en buitenlandse zaken te vinden.

Als u geïnteresseerd bent in een loopbaan in de openbare orde, kunt u beginnen met het onderzoeken en vergelijken van programma's op dit moment.Gebruik onze online database te zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

1 Resultaten in Openbaar Beleid Filter

Bachelor of Arts in Public Policy

University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

In 2018 rangschikte de Education Advisory Board (EAB) Public Policy als de 15e meest waardevolle major van de 162 graden. Onderzoekers evalueerden majors op basis van het werk ...

Lees meer